Merhabalar,
İlk olarak söyleyeyim resimleri daha sonra ekleyeceğim ama zaten iki haftalık bir telefon. Aveadan biri almış telefoncuya götürmüş nakte çevirmiş. Ben de 3-4 gün sonra telefoncudan aldım. Telefon temiz dememe gerek var mı bilmiyorum. Sadece ve sadece bir sıkıntısı var diyebilirim. Tabi o da sıkıntı değil aslında. Telefonun arkasında metal kısım var, altta CE şeysinin hemen orada çok dikkatli bakılınca belki gözükebilir dediğim bir çizik gibi bişey var. çizik de değil gerçi nasıl anlatayım bilemedim..
Kutu içeriği tam, ben aldım alalı toplam 3 kere şarj etmişimdir herhalde. Orjinal içeriğiyle vereceğim. LG G2 den bu telefona geçtim, çok büyük geldi bana işim gereği iyi olur demiştim ama iki elle kullanmak pek tarzım değil. Sadece ve sadece bu yüzden satıp başka telefon almayı düşünüyorum. Yoksa gayet memnunum, telefon sayesinde Top Eleven oynamaya bile başladım o derece keyifli bir telefon.
Parmak izi deneyimimden bahsedeyim biraz, belki merak edenler vardır. İnternette çok fazla bi inceleme yok çünkü doğru düzgün anlatan. Gayt pratik bir olay parmak izi okuyucu. Gayet de düzgün çalışıyor. Hafif ıslak elle denedim gene de okudu. Sadece rahatsız etme modundayken çok nadir algılayamayabiliyor onun da sebebi yazılımsal sanırım. Ama sorun değil gibime geldi.
Fiyat yok kafamda. Almak istediğim telefon sıfır LG G3, sıfır LG G3 ile takaslara açığım, takas olmazsa da LG G3 alabileceğim bir fiyata vereceğim. ( farkettiyseniz telefon ne kadar eder ne kadara satılır falan demiyorum, gidip G3 alıcam kar amacım yok )
PM'lerinizi veya konuya yazacağınız yorumları bekliyorum.
Teşekkürler.
( Ek olarak, telefonla ilgili sırf meraktan sormak istediğiniz bir şeyler olursa da sorabilirsiniz. Keyifli bir telefon inanın, almaya niyetiniz varsa gidin bir telefoncuda, mağazada deneyin. )