Ayın 15 inde başvurdum, 17 sinde aktif iletiye geldi. Kargonun elinde baksak, 5 gün daha bekletecekler. Gittim kendim aldım. Sistem gayet güzel lakin bir enpara kadar olamazlar. Kendilerini aradıklarımda, Konyada çalışanlarının bulunmadıklarından dolayı enpara gibi ev ziyareti yapamadıklarını belirttiler. Görüşlerimi şöyle sıralarsam;
Hesap işletim ücreti, havale ve eft ücretleri yok. Bu açıdan gayet güzel ki olmasıda lazım zaten.
Sadece

değil, $ ve gibi döviz hesaplarıda açabilirsiniz. Üstelik bunlarında hiçbir şekilde ücreti bulunmuyor.
CepteTeb mobil uygulaması enparadan sonra Android için en gelişmiş ve stabil uygulamalardan biri diyebilirim. Beğendim.
TEB online işlemler menüsü biraz sıkıntılı, 2 arayüz var ve ilk başta sizi metro arayüze yönlendiriyor. Bu arayüzde bayağı bir karışık ve ek ayarlara izin vermiyor. Arayüzü değiştirmek için ise güvenlik puanı bölümünden geçiş yapabilirsiniz.
TEB hoşuma giden bir yanı ise, 7/24 yazılı ve görüntülü canlı destek sisteminin online işlemler menüsünde gömülü olması. Telefon bankacılığıda buna dahil. anında cevap veriyorlar.
Paket içeriğinde birde powerbank bulunmakta. Gayet kaliteli.
Kartınızın üzerinde aynı enpara gibi İsim bulunmuyor fakat o kadarda dandik değil.
Tavsiye edilirmi,
EDİYORUM