Cavro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yıl olmuş 2015 "otobüs yolları kapatır" diye önlem olarak yolu kapatan kaç ülke kaldı yav.

Abuk sabuk yerlere yol yapılıyor , bir milletin kaderinin yazıldığı yere 2 şerit yol yapmaya bahane buluyorlar.

Bilmeyenlere söyleyeyim o bölgeye gezmeye gelen turistler ülkenin adını "oped" sanacak , tüm mekanları , otelleri , restoranları , tabakları bardakları vs. tüm materyalleri oped yapmış/vermiş. Her yerde logosu var. Koca devletin yapamadığı yatırımı bir akaryakıt firması yapmış.

Neyse ; insanlar gidemiyor diye veryansın etmekte sonuna kadar haklı , otobüsler yolu kapatıyor diye bahane olmaz. Güldürmeyin insanları.

Hocam Burası sizin lüks avmlerinize benzemez buraya ziyaret için belki bugün 1000 otobüs geldi dikkatinizi çekerim otobüs diyorum araba demiyorum buranın cografyasını bilmeden evinizden yazmanıza sinir olmaya başlıyorum artık burası yarımada ve Milli park bölgesi buraya tek bir çivi çakmak için bile izin almak gerekiyor siz çift şeritli yoldan bahsetmissiniz.Bugün ki düzenleme bence gayet güzeldi zaten sadece 2 saat kadar yollar kapalı kaldı.Opet olayına gelince evet opet buraya yatırım yapıyor ve bir çok kişiye burada iş kapısı açıyor anlamadığım şey bundan neden bu kadar rahatsız oldunuz.
Örneğin opet bigalı köyünü bu hale getirdi

Buda eski hali

Eğer ki bir gün Çanakkaleye gelmeyi düşünürseniz sizi ben gezdirmek isterim.O zaman daha iyi anlıcaksınız beni.

İyi Forumlar