Emx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
optimizasyon aynı adsense kodlarıyla sizin kodlar değişecek sadece,biraz zamanla sanıyorum sektörde yer edinebilirsiniz tabi yazılım ve bütçe gücünüzün olduğunu varsayıyorum,iyi çalışmalar
Evet , şuanda testlerimiz sürüyor zaten isim veremeyeceğimiz 4 sitede tııklama oranlarına bakılıyor. Hazirana başlayacağız inşallah

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:36:42 -->-> Daha önceki mesaj 18:35:33 --

TeknonetBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hem reklaveren, hem yayıncı için şu konuda önemli...
alakalı reklam yayını yapabilecekmisiniz?

mobilya sektöründen örnek veriyorum;
benim mobilya blog sitelerim var ve sitelerimde genelde okuyucaları ilgilendiren mobilya-dekorasyon firmalarının adsense reklamı dönüyor. Alakasız reklamların sitelerimde dönmesini istemem mesela, çünkü tıklama oranı düşüyor.

veya;

mobilya e-ticareti yapan bi reklam verenim diyelim;
size verdiğim reklamın çoğunlukla mobilya-dekorasyon sitelerinde yayınlanmasını isterim, çünkü benim hedef kitlem bu, amacım mobilya ürünleri satabilmek, bunu sağlıyabilecekmisiniz.
Evet bunu sağlayacağız efendim keywords kelime hedefleme sistemi var diyelimki sitenizde "moda" kelimesi var reklam veren aynı googlede olduğu gibi moda kelimesini seçmediği sürece onun reklamı sitenizde görünmeyecektir tabi ilk süreçte reklam verenimiz çok olmadıığı için bir kaç sefer görünebilir . Ama sistemde bu mevcut.