Tam olarak doğru anlamışım.
Bireylerde bulunan davetiye hakkı, bireylerin kullanırken dikkat etmesi gereken bir sorumluluktur. Yani bir nevi referans ve kefil oluyorsunuz buraya katılması için davetiye gönderdiğinizde.
Ya kişiliğinden emin olduğunuz kişilere davet gönderirsiniz veya benim gibi göndermezsiniz. Davetiyelerin diğer forumlar üzerinden para ile satılmasını nasıl engelleyeceksiniz ? Kişilerin zincirleme davetiye göndererek kendisine onlarca hesap açıp birisini dolandırdığında banlanınca diğer hesaplara geçerek buna nasıl devam etmesine engel olacaksınız?
Tamam diyelim ki saçma. Ben de yöneticiyim ve size soruyorum, saçma bulduğunuza göre demek aklınızda daha iyi bir yöntem var. rica etsem benimle ve diğer kişiler ile bu dahiyane yöntemi paylaşır mısınız. ancak T.C. Kimlik numarası demeyin. Zira kargo görevlileri ile yaptığım tartışmayı birde sizinle yapmak istemiyorum.
Emin ol T.C kimlik numarası gibi bir öneride bulunacak kadar basit düşünen biri değilim.
Siz olayı hala anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz o yüzden işin o kısmını bir tarafa bırakıp sizinle dahiyane yöntemi paylaşayım;
Dolandırıcılık hiçbir şekilde engellenemez. 6-7 yıllık üyeler bile vurgun yapıp kayıp olabiliyor. Bu nedenle ticareti güvenli hale getirmek gerekiyor. Bunun yoluda güvenilir ticaret sistemidir.Gittigidiyor ve sahibinden'de bu mevcut. Hatta bir webmaster forumu olan wmzilla.com'da bu sistemi kullanıyor. Koskoca r10 için böyle bir sistemi yapmak zor bir şey değildir. Zaten bu sistemi kullanmak istemeyen insan ya dolandırıcıdır ya da dolandırılmaktan korkmuyordur.