tutmaz. adwords beni banladı sektörüde banladı gerçi de afaki tık başı paralar istemeyebaşladı o kadar firmayla çalıştım hurriyette tık başı 35-40 tl yi gördüm aman dedim kalsın bana biri dese ki kardeşin onlarca yüzlerce sitede reklamın dönecek tık başı 0,03 ile 0,07 arası bir şey ödeyeceksin dese hemen katılırım aylık 3-4 bin tl de reklam veririm ama bügün poltikalar ve asgari ödeme reklamı diye tutturan 4-5 tane reklamcı var adam diyor ki 1000 tl yatır reklam başlasın ben zaten onu direkt site sahibine haftalık öder riski azaltırım.Türkiyede %90 ı reklamcıların alma derdinde hiç verme derdinde değil maalesef.Diyorum ki telefon gelmiyor "bizimde telefon çalmıyor" diyorlar günde 10 k siteye telefon koyupda bir tek telefon gelmezse bende sana bakiye bitince " hadi ordan" çekerim.Nitelikli kullanıcıları bulmak lazım.Büyük firmalarla anlaşmak lazım.Reklam ancak reklam verenler oldukça devam eder.Yoksa xxx sitenize ucuz reklam verin şeklinde ne kadar banner döndüreceksin.Ha kaldı ki mobil uyum şart Bannera tıklama oranı %8 e kadar düştü ad blocklar sayesinde webrazzide bunun konusu vardı.Reklam dediğin nativede olur mobilde.Ayda 2-3 kere onedio tarzı sitelere mail atıyorum dönüş yok.Sen bu sitelerde benim bağımı güçlendirirsen belki çalışabilirim.Bu iş ancak çevre ve büyük sermayeyle olur.