Merhaba arkadaşlar, ünlü bir t-rap müzik yapan bir kişinin uzun zamandır tüm sosyal medya hesaplarını ben yönetiyorum. Bayadır piyasa da olmamasına rağmen tekrardan bir dönüş tarzı birşeyler yaptı ve albüm çıkarmaya - parça yayınlamaya devam ediyor.
Eski youtube hesabını partnerler dolayısı ila kapattık ve 1 ay kadar zaman oldu yeni youtube hesabımızı açtık. Yaklaşık 2 hafta önce youtube hesabımız doğrulandı başarılı bir şekilde. (Web sitesi - İsim yüzünden vs değil, direkt youtube doğruladı.)
Yardım almak istediğimiz konular şunlar,
Kanal kapattırma - Yada viideo sildirme
Ünlü kişinin adına açılan bayağı bir kanal var, bunları kapattırmak istiyoruz tüm youtube kitlesini kendi hesabımıza çekmek istiyoruz. Haliyle onlar daha çok izlenme almış ve yıllarca açık + olarak en üst sıralardalar.
Kafamda şunlar var açıkcası;
Çoğu video da bizim hesabımızın adı var buradan girilerek işlem yapılabilir mi?
Çoğu video da bizim ünlü kişinin yani resimleri koyulmuş parçalara, buradan girilerek işlem yapılabilir mi?
Bu tarz genelde arkadaşlar, bunları yok etmek istiyoruz. Yada genel olarak kanallarının kapatılması değil de (XX XX ) bizim ünlü xx kişinin adına paylaşılmış tüm parçaların silinmesini istiyoruz. Bugün 3-4 tane kanalı şikayet ettim duruma bakacağız. Sizlerden bu konuda net olarak yardım istemekteyiz ve daha önce böyle bir çalışma yapan arkadaş ulaşır ise çok sevinirim. Umarım detaylı bir şekilde anlatabilmişimdir, isteyen özelden telefon numarası yada skype adresini de gönderebilir.
+ Olarak kullanıcı adı alamıyoruz, 1 ay oldu kanal açılalı 690++ üstü abonemiz var. Şuradan alınıyordu fakat böyle birşey diyor ve ne yazık ki username alamıyoruz.

İyi forumlar