yani demek istiyorsun ki haber sitelerinin yaptığı spamlamanın aynısı peki bundan haber siteleri etkilenecek mi hayır
Haber sitesi ya da degil, orasini google bilir. Ama su asikar ki, kendi sitesini yukseklere tasimak icin uckagit yapan herkes nallari dikecek.
Kisacasi google diyor ki: "Ey seo yapan arkadaslar, ne yaparsaniz yapin sadece o zaman icerisinde gecici sureligine beni yaniltirsiniz, cunku yaptiginiz her seo calismasi ile basariya ulasmaya basladiginizda, hepiniz ayni yontemleri uyguluyorsunuz, bir muddet sonra ben bunun frkina variyorum cunku artik herkes aynisini yapiyor, sonra hoppp sistemi degistiriyorum, yine bi yontem gelistiriyorsunuz. size bir muddet benimle oyun oynamayi, dalavere yapmaya, yaniltmaya izin veriyorum ki uckagidinizi goreyim. Tabi siz bu arada kendisinizi "uzman" zannediyorsunuz. Halbuki bir muddet izin veriyorum ki oyununuz ortaya ciksin, sonra hooop yine tepetaklak"
Kisacasi diyor ki, dogal olmadigin surece her zaman ipini cekicem. Bana her kazik atmaya calistiginda zarari sen goreceksin. Diyor ki dunku seo uzmanligin bugun ise yaramaz, yillarca yaptigin sey 1 gunde biter. Yani diyor ki, durust ol. Olan hep buydu, olacak olan da hep bu.