furkanturkyilma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şansa bakın ki biz kapora ile iş yapmıyoruz ve bu konuda kimse bize bilgi vermedi. Gönderilen ücret ödemeydi ve ödemenin bir kısmı yapıldı. Ödemenin geri kalanını yapacağına dair 3 gündür beni oyalıyor. Ayrıca şikayet konularına şikayetçi ve şikayet edilen kişi dışında kimse yazamaz. Report edildiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:56:38 -->-> Daha önceki mesaj 18:52:02 --

Çirkeflik yapıp 3 gündür beni oyalayan sizsiniz. Biz kapora ile iş yapmıyoruz. Bu ödemeyi önden göndermeseydiniz? Biz ödemenin tamamını bekliyorduk. Siz 40 TL geçtiniz ve bu konuda uyardım mobil ödemede limit vardır dedim. Kapora tarzı iş yapan bilişim firması varmıdır bilmem fakat ben kapora tarzı iş yapmıyorum ve gönderilen ödeme kapora değildi. Benim iyi niyetime suistimal ediliyor sonra bide gelip yalan söylüyorsunuz. 3 aylık nakit ödeyecek müşterimde vardı. 12 ay sözleşmeyle alacak müsterimde vardı.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum anlatamıyorum galiba zorunlulugum mu var hizmet almak gibi ?

Aklıma yatmadı vaz gectim buna kim ne diye bilir senin magduriyetin benım gozumde 3 gun 3 gununu hesapla vereyim paranı bunu anlatamıyorum sana ticaret ahlakıma laf atıp duruyorsun önce ticareti ögrenmelisin