Violette adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir araba satın almak istersiniz ve kapora verirsiniz, daha sonbra arabayı almaktan vaz geçersiniz ve kapora içerde kalır. Bu ticarette yaşanılabilir bir durum, kimse kapora verdiği bir ürünü almak zorunda değil kaporayı içeride bırakmış.
Şansa bakın ki biz kapora ile iş yapmıyoruz ve bu konuda kimse bize bilgi vermedi. Gönderilen ücret ödemeydi ve ödemenin bir kısmı yapıldı. Ödemenin geri kalanını yapacağına dair 3 gündür beni oyalıyor. Ayrıca şikayet konularına şikayetçi ve şikayet edilen kişi dışında kimse yazamaz. Report edildiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:56:38 -->-> Daha önceki mesaj 18:52:02 --

BursaNetworks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar

Arkadaş kesinlikle mağdur edilmemiştir.

Kendisine 3 gunluk kullanımın hesaplanması dahilinde ödem eyapılacagı söylenmiştir

ek olarak aramızda gecem sms görüntülerini paylaşıyorum

Daha tam olarak satın almadıgım bir ürünü istediğim zaman iptal etme gibi bir hakkımın oldugunu düşünüyorum ve arkadaşın bu şekilde davranmasına halen anlam verememekteyim diyor

smslerde görebileceginiz üzere arkdaş bana zararım 3 .000 tl gibi bir söz söylemedi 3 aylık müşteriyi bile geri cevirdim diyor 3 aylık toplam tutar zaten 3.000 tl değildir.

İşin özü şu arkadaş magdur edilmemiştir ve halen çirkefliğe devam etmekttedir.

Çirkeflik yapıp 3 gündür beni oyalayan sizsiniz. Biz kapora ile iş yapmıyoruz. Bu ödemeyi önden göndermeseydiniz? Biz ödemenin tamamını bekliyorduk. Siz 40 TL geçtiniz ve bu konuda uyardım mobil ödemede limit vardır dedim. Kapora tarzı iş yapan bilişim firması varmıdır bilmem fakat ben kapora tarzı iş yapmıyorum ve gönderilen ödeme kapora değildi. Benim iyi niyetime suistimal ediliyor sonra bide gelip yalan söylüyorsunuz. 3 aylık nakit ödeyecek müşterimde vardı. 12 ay sözleşmeyle alacak müsterimde vardı.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi