utku1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sigorta nasıl yan sanayi veriyor hocam?
Bizim aracın camı çatlamıştı. Yan sanayi takacaklardı. Kavga dövüş taktırdık orjinal cam.
Üzerine gidin yok öyle bir dünya

baya uğraştım, tampon tamir edilecek, bagaj kapayı muadil parasısnı ödüyorlar ( yarı fiyatı ) stop lambası ve diğer parçaları orjinal karşılıyorlar, anadolu sigorta olduğu için böyle, axa sigortada böyle bir sorun yok yada bir çok diğer sigorta şirketinde aradaki farkı kendim ödeyeceğim orjinali için

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:02:14 -->-> Daha önceki mesaj 17:55:00 --

yafes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum bende değer kaybi davasi açtim ama değer kaybi siteleri var tikla ileitşim kur ne gerekliyse sana söylüyorlar ..
umarım gerçek değerinde kaybı öderler, acaba çıkan hasar tutarına göre mi hesaplıyorlar, yoksa arabanın kendi değeri üzerinden mi hesaplıyorlar

karşı tarafın trafik sigortasına dilekçe gönderdim bu cevabı verdiler,

"Erdem bey merhaba ,
Öncelikle geçmiş olsun.

Bahse konu hasarınız ile ilgili onarıma ait eksper raporu kapandıktan sonra işlem yapılacak olması sebebi ile Trafik onarım ödemesi tarafınıza yapıldıktan sonra mail yolu ile bilgilendirme yapmanız doğrultusunda değer kaybı talebiniz ile ilgili işlemler başlayacaktır

Saygılarımla"