Merhabalar

@BursaNetworks; 14.03.2015 tarihinde benden

https://www.r10.net/dedicated-server-...panyasi-2.html

konumdan telefon numaramı alıp bana ulaşmıştır. Telefon görüşmelerimizde sitelerini barındırabileceği bir site aradığını hangi sunucuyu tercih etmesi konusunda yardım istediğini belirtmiştir. Bende işine tam uygun olan konumda bulunan HP DL160 G6 model cihazın işine yaracağını söylemiş bulunmaktayım. Bunun üzerine alacağını söyleyen bu kişi mobil ödeme ile ödeyeceğini söylemiştir. Bende telefon görüşmemizde mobil ödemede limit olduğunu günlük limitin her hatta farklı olduğunu söylemiş bulunmaktayım. Kişi 200 TL ödemesi olan cihazın 40 TL gibi bir ücretini gönderdikten sonra telefondan bana ulaşıp geriye kalanınıda 15.03.2015 tarihinde göndereceğini söylemiştir. Bende bunun üzerine cihaz için gelecek müşterileri geri çevireceğimi stokta yok yazacağımı söylemiş bulunmaktayım. Kısacası kişinin verdiği söze inanarak cihazı gelecek müşterilere vermedim. Zaten 40 TL ödemesi yapılmış bir cihazı farklı bir müşteriye satılması nekadar etik oda farklı bir konu. Bunun için bende cihazı stoktan çıkarıp ödemenin gönderilmesini bekledim. 15.03.2015 tarihinde muhasebecinin olmadığını söyledi,16.03.2015 tarihinde paraları alıp ödeme yapacağını söyledi ve bugün yani 17.03.2015 de arayıp cihazdan vazgeçtiğini söyledi. Bir kaç müşteri gelip bu cihaz için sözleşmeli olarak yıllık kiralama yapmak istediğini söylemişti fakat bu arkadaş için ben geri çevirmiştim gelen müşterileri. Çünkü cihazı bu arkadaşa verecektik çünkü söz vermiş ve 40 TL göndermişti. Şuan mağduriyetim 3 bin lira civarındadır. Fakat bunun için forumun sorumlu olmadığını biliyorum. En azından mağduriyetimin giderilmesi adına bu ay ki ödememin yapılmasını talep ediyorum.

* Telefon konuşmalarımız kayıt altındadır kayıt edilmiştir. İsterseniz delil olarak sunabilirim.

@Emrah; @Yeniceri; @Sikayet1; @Sikayet2;
@PsdBul; ilgilenirseniz sevinirim.