ProSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sorununu çözebilen oldumu
sorunuzu ticket açarsanız teknik ekibimiz veya ben ilgilenebilirim. forumda sağa sola yazarak destek alamazsınız. [murat değirmenci]

Erturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vay kardeşim, siz halen yaşıyor musunuz yaw Gorusemiyoruz bu aralar. Allah işinizde kolaylık versin. Bir ara haberleşelim.
erturk kardeşim ofiste olmuyorum genelde, foruma arkadaşlar bakıyorlar. samsunda olursan müsait olduğunda beklerim [murat değirmenci]

hrnsky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kusura bakmayında şubat 28 gündür 31 değil, mart aynın 1. günü havaleniz yapıldı elimde dekont var, ayrıca facebook mesajınızda bana söylediğiniz "geciken ödemelerde hemen kapatmıyoruz" olmuştu. madem ödemelerde bukadar hassassınız 27 şubat cuma veya 28 şubat cumartesi arayıp ödemenizi yapmanız gerek diye haber verebilirdiniz. ayrıca havale harici bir ödeme kanalı olmayışı sizin eksikliğiniz, parası olmayan muhtemelen sizsiniz ki sadecehosting 1 mart pazar gece 00:00'da kapattı makineyi. hani anakart arızasıydı ? hani parça temini yapmakta zorluk çekiyordunuz ? hani murat bey yerinde müdahale edecekti falan ? çocuk yok karşınızda kimi kandırmaya çalışıyorsunuz anlayabilmiş değilim, ne demek makineleriniz iptal edildi, bu lafınız sizin nekadar yalancı bir firma olduğunuzu ortaya çıkarıyor. ödediğim 180 liranın karşılığında 9 gündür sunucum kapalı, telefonlara cevap yok, ilgi 0 üstüne suçlanan benim. şimdi bana disklerin tarafıma gönderileceğini söylüyorsunuz, hani iptal edilen sunucunun disklerini, inşallah doğru söylüyorsunuzdur, inşallah ben haksız çıkarım, inşallah utanması gereken benimdir.
anakart arzası başka bir müşteri ile karıştırılmıştır, veri merkezi kayıtlarını inceledim. siz sunucu kapatıldıktan sonra ödeme yapmışsınız. ödemelerinizi gününden önce yapmanızda fayda var. siz hizmeti alırken tek ödeme sisteminin banka havalesi olduğunu biliyorsunuz. bizde sunucu ödemelerini günü gününe yapıyoruz malesef. ödemeleri geciktirdiğimizde sunuculara bir reboot bile atmıyorlar sağ olsunlar. [murat değirmenci]

tr_unknown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar hepsi yalan dolan. Ne veri kurtarma var nede bizi aradıkları var. Yok efendim bizi aramışlarda, mail atmışlarda. Biz bir hataya düştük millet düşmez inş.
sizin ödemenizde 8 günden fazla geçikmiş, arkadaşlar buna rağmen hdd leri veri kurtarmaya göndermişler. elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. sizinde aynı durumda ödemelerinizi takip etmeniz gerekiyordu. ramazan beye telefonda bilgi verdim, galip beyede bilgi verdim. ses kayıtlarını da ramazan beye ilettim konuyu uzatmaya gerek yok die düşünüyorum. üstteki mesajdada belirttiğim gibi böle bir zorunluluğumuz olmadığı halde siz ödeme yapın die bir epey enerji harcamışız. [murat değirmenci]

salsa77 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ulaşamıyorum...
sizin sorunuzu çözmüşüz sanırım kayıtlara baktım [murat değirmenci]