Site adresi: bankobets.com
Site için istenen fiyat: 2500 TL (son fiyat) SADECE BU AKŞAMA ÖZEL 1500
Sitenin aylık getirisi: 1000-2700 Civarı (Kanıtlanabilir)
Sitenin açılış tarihi: 2014-10-16
Kategori, sitenin içeriği nedir: Spor,İddaa
Günlük hit sayısı: 100-500
Ziyaretçi kaynağı: ( Google,Facebook
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Komple Satılık
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

Yazılımın en son güncel halini siteye kurdurtmuş bulunuyoruz.

Arkadaşlar 1000-1500 TL civarı sadece siteye harcadım. Siteyle birlikte

Bu kadar karlı bir siteyi neden bu fiyata satıyorsunuz diye sorarsanız hemen açıklayayım.

Siteyi açtığımdan beri 88 Gold üyelik satmış bulunmaktayım. buda 14 binden fazla kazandığımı gösteriyor. Gold üyelikler 150 TL'idi 200'e çıkardım. düzenli alan 2-3 müşterim var aylık olarak. 1 Ay sonra askerim ve kredi kartı borçlarım bulunuyor artık ilgilenemeyeceğim bu kadar düşük bir fiyat yazdım ki hemen satılsın başka birşey gelmesin akla çok büyük kar var ve herhangi bir gideri yok hosting domain yıllık masrafı dışında domaini mükemmeldir.
siteyi çok ama çok ucuza satıyorum hemen satılsın ilk gelen alsın diye.
Facebook'a birkaç reklam vererek bu parayı 1-2 haftada fazlasıyla çıkartacak arkadaşlar olabilir bu işden anlayan varsa. Benim verememe sebebim vermiştim daha önce reklam hesabım ilginç bir şekilde

Reklam Yöneticisi Hatası
Reklam hesabınız kısa süre önce sıradışı hareketler nedeniyle işaretlenmiştir. Güvenlik nedeniyle, siz Facebook ile iletişime geçerek hesap bilgilerinizi onaylayana dek reklamlarınızın yayını durdurulacaktır.

Click here to return to the Ads Manager

verememeye başladım. Gerçekden çok karlı vede kısa vadede getirisi yüksek bir sitedir. Sitenin admin panelinden istediğiniz her yazıyı her özelliği değiştirebilirsiniz. Extra olarak editör girişi yazdırdık yazılımcı arkadaşlara. Kolaylıkla admin panelinden gold üyelik veriliyor, site session özelliği olduğu için birçok özellik yaptırdık gold üyelerde farklı normal üyelerde farklı sayfalar açılsın diye birçok ödeme yaptık kanıtlanabilir. Sitenin admin panelinde yok yok diyebiliriz yani ufacık detaylarına kadar düşünüldü ve yazdırıldı.
Gelir kanıtlarımızı telefondan veya skypedan gösterebilirim çok acildir arkadaşlar elini çabuk tutan kazanır. Skype: alybalaban

Telefonum 553 543 79 69 ulaşırsanız sevinirim işlemleri hızlandırmak adına. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.