Yorumlarınız için teşekkürler
Soylediğiniz siteler içerisinde şahsen tek begendiğim Pendik oldu. Tasarımlar değişir, altyapı bakidir... Ki sistemimde herşeye müdahale etme ve sürekli yenileme şansı var. Bu siteyi tasarlarken fazla sayfa değişikliği olmadan, bir an önce verilere ulaşmayı hedefledim ve bu sekilde yazdım. Dropdown menuler (Eczane ve hava durumu ozellikle) bu yuzden konuldu.
Burada alternatifler ve "Ben daha iyisini 3'te 1 fiyatına yaparım" diyecek kişi sayısı çok olduğu için fiyatın bu denli yüksek görülmesi gayet normal. Ama azıcık yazılımdan anlayanlar için bu fiyat gayet normal belki az bile! Emeğimin karşılığını bu fiyat ile belirledim. Buradan alacak (alabilecek) kimse cıkmayacagını bende biliyorum. Tutup 250 TL'yede satmam, şahsen boyle satılan sistemleride almam.
@berkayakinci farklı belediyeler için yeni tasarımlar olacak. Sadece sistem satışından bahsediyorum dostum.
@HaDeme benim burda eşimde yok dostum da. Yorum şişirip, up yapıp birşeyler çıkartmanın derdinde değilim kardeşim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:50:40 -->-> Daha önceki mesaj 09:37:12 --
@webhox Yorumun için teşekkür ederim ayrıca.
dostum boş ver boşa anlatıyorsun anlamazlar yıllardır sektördeyim hala adam gelip " 100 TL ye portal yazarmısın " diyor hayır dediğimizde ise " bak adam 150 TL ye portal satıyor " diyor hiç bulaşma derdini anlatma millete anlamıyorlar çünkü.