emir_tnk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocam bende yeri geliyor fazla uyuyorum ancak çoğu zaman 8 saat yetiyor , enson doktora gittiğimde bende de burun eğriliği olduğunu söylemişti ve yazdığın yazıyı okuyunca soldan nefes alamıyorum yazmışsın tek tek iki deliği kapattım ve sağ burun deliğimden çok zor nefes aldığımı senin yazdığın yazıı görünce anlamış oldum Aslında doktor sıkıntı oluyormu dediğinde hiçbir sıkıntım yok demiştim fakat ameliyat olmak en sağlıklısı belkide.Çünkü bende de özellikle koşarken çok fena yorulmalar oluyor. Sizi takipteyim ameliyat olduktan sonra buradan bizi bilgilendirseniz çok sevinirim.Açıkçası daha önce hiç ameliyat geçirmediğim için biraz tırsıyorum ve burun ameliyatları genelde bol acılı beyin zonklatan ameliyatlar oluyor çünkü tampon ile burun kapatıldığı için çevremde burundan ameliyat olanların nekadar acı çektiğine şahit olunca çekinmiyor da değilim. Sizden ricam ameliyat sonrası bizide bilgilendirirseniz çok makbule geçer. Şimdiden acil şifalar diliyorum.
merhabalar durum hakkında bilgilendireceğim
https://play.google.com/store/apps/d...leeptalk&hl=tr
ios versiyonuda mevcut
şu uygulamayı yükleyip gece uyurken kaydı başlatıp sabah dinle bakalım bi
ben ortalama 8 saat uyurken yaklaşık 10 15 sefer derin nefes almak zorunda kaldığımın kaydını tuttum.
Sorduğum ve araştırdığım kadarıyla bu derin nefesler esnasında beyin uyanıyor ve derin uykuya geçemiyormuşum derin uykuya geçemediğim için yorgun uyanıyorum.