Bir kanalima yukleme yaptiktan sonra diger kanalima yukleme yaptim manuel olarak, ayni bilgisayardan hala da yukleme devam ediyor.

diger kanali yeni kurmustum. Yani izleme yok henuz. Eger tehlikeliyse yeni kurdugum kanali sileyim mi?