Yazilimarsiv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
FoxTr üslubunuzu hiç beğenmedim bu sınava giren 30 yaşında "bebelerde" bulunuyor eğer "bebe" den kastınız yaş ortalaması ise.
Ayrıca az önce OSYM yi aradım(440OSYM) numarasından tam olarak 21 dk bekledim hatta 3 dakika konuşma süresi verdiler Sosyal Bilgiler 24.sorunun yanlış olduğunu düşünüyorum bu konuda tartışmak istiyorum dedim ve sorumlu operatör bilgili biri değildi burada böyle bir cevap vermiyoruz dedi oysa 40 kişilik bir ekip kurulduğu sorulara cevap verileceği yazıldı Osym 'nin sitesinde.

Kadına soruların dağıtıldığını sordum evet dedi adli işlem başlatıldı dedi. Sınavın iptali dahi söz konusudur denildi.
O kelime ile hitap ettiklerim her sene sınavlardan sonra çıkar piyasaya gram ders çalışmazlar sürekli bahane ararlar yok sınav sistemi kötü, soruları verdiler, kopya çekildi, mağdur olduk vs. vs. ben onları kast ettim o kelime ile sizin için problem oluyorsa eğer editlerim mesajımı sorun değil. Örnek olarak şu habere bir bakın derim ne demek istediğimi anlarsınız. Yazdıklarımla ilgili problem varsa özel mesaj ile belirtin düzeltelim amacım kimseye hakaret etmek değil.

NodeJs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla ne oldugunu bilemem hocam ben sadece foto üzerinden konusuyorum
Dediğim gibi olmuştur diye tahmin ediyorum ben telefon soktu birisi çekti fotoğrafı ya da kağıttan bir sayfa yırttı cebine koydu.