MoonLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
para bol herhalde .

Hondo civic güzel araba tipini filan oynama yaptımı baya güzel oluyor.Genç arabası yaş 21 güzel gidecektir sana.Toyotada iyi ama honda önde.
yalnizlarkulubu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam öncelikle söylediğim bilgiler sağdan soldan duyma değil bizzat deneyimimdir. (araç filo kiralama firmasında çalıştım 1-2 sene kadar)
hocam ben sanayide parçası bulunan her an kaza yapılabilecek ve parça bulma konusunda zorlmayacak araçları severim. tabi otomatik olunca parça fiyatları ve araç sınıfı hafif artıyor söylediğiniz vw iyidir hocam parça konusunda sıkıntı yaşamazsın sanayide bulunabilirkenden bahsediyorum ayrıca otomatiği felan gayet iyi ancak micra parçası biraz sıkıntılı şanzıman hakkında bilgim yok toyota corallaya gelince bence verdiğiniz araçların içindeki en iyisi hele 2002 2006 kasası var http://upload.wikimedia.org/wikipedi...1-11-18%29.jpg bu ve bunun sedan kasası bunda 1 milyon kmyi görenler oldu (bakımları zamanında yapılmış ve özenli kullanılmış) toyota da zaten bunu söylüyor parça konusunda da oldukça iyidir bence en iyi tercih ancak konu bayanlar olunca biraz modern bi araba istiyorlar bu konuda polo tercih edilebilir seçim sizin arasında çok büyük fark yok
hocam honda civic yada toyota yı kendime alıcam sedan olur %90 ve manuel olur