Yukarıdaki diyaloglar birden fazla destek görevlisinin cevaplarıdır tüm helpdesk elbirliği ile bana yardım! ettiler.
Mert Çilekar
Orçun Keskin
Doğan Can Yüksel
Okan Kozarva
Şeyma AĞIRKAYA
dediğiniz gibi sitenin iletişim bölümünden de aşağıdaki mesajı ilettim ki varsa benim hatam veya yapmamam gerekn bir şey gelip dilerlerse buradan cevaplayabilsinler, benim hakkım yenmiş olabilir ben yine de hak yemeyeyim.
------------------------
Sayın yetkili,
Sizinle başarısız bir alışverişim oldu (daha doğrusu verişim oldu bir şey alamadım) sonucunda zaman ve ufak bir miktar para kaybı yaşadım. SSL sertifikası almaya çalışırken ki memnuniyetsizliğimi ve maduriyetimi aşağıda linkini ilettiğim forumda paylaşmaktayım.
Sizlerin de kendinizi anlatabilmeniz adına, varsa bu olayda yanlış giden bir şey tarif edebilmeniz gerekebileceğini düşünerek buradan haber vermek isterim.
Bu konu markanıza yönelik açılmamıştır fakat aynı hizmeti başka markadan kolayca alabildiğim için markalar dile getirilmiştir aksi durumda iki markadan da tanıdıklarım ve faydam bulunmamaktadır.
Konu başlığında belirttiğim gibi trafik hizmetinizden memnunum fakat destek biriminin onlnie otomasyonla kolayca yürümesi gereken SSL konusunda kayıtsız ve yardım etmeyen davranışlarını sektörle paylaşmam gerektiğini düşünerek tartışmayı başlattım.
saygılar.
ticket id: XXX-XXXXXX