dayımın damadı hoca oda aynı işe gırmış benı de davet ettı ılk olarak google teyzeme sordum cevabımı aldım daha sonra kendısıne anlattım pek takmadı sınobu full almışlar ellerıne sanırım bırde şu aralar dubaı çılgınlığı atmışlar ortaya neymış 25 kışı getır dubaı tatılı kazan artık kaç kışı gıder bılmem 25 kı 50 bn tl eder ben web sıtesı açıcam 500 tl verırmısın desem bu ınsanlara ınanın hıç bırı vermez bunu borç ıstesem bıle .
En kötü ve acı aynı bold yazıcam.
Ben lıseyı bıtıremedım lise 3 te 6 tane amelıyat geçırdım aynı okulda ben düzde teknık servıs okurken benden ust sınıf aynı koyden kız anadolu bılgısayar okuyordu bıtırdı unıversttde okudu dıye bılıyorum ben hala lısedeyım bu yıl web programlama dalından tekrar bıtırmek uzere başladım okula gelelım sadede bu kız da bunların kapanına duşmuş kuzenı bnm arkdaş bunu bana anlatmaya başladı ben hemen mega holdıng mı dedım daha 2-3 cumlesını bıtırır bıtırmez bu nasıl bırşdır ALLAH akıl fıkır versın unıverste bıtırmışsın bak ben 24 oluyoruum lıse bıtmedı yıllık taş çatlasa en kazık yerınden hostıng ve domaın malıyetı 3 yıllık 600 tl yı geçmez o parayı nasıl verdın hıç mı araştırmadın ya ınsan duşundukce kafayı yıyor sonra benm ulkemde unıverstelerden çıkanlar işsızmış yerım ben ole işsızı bırıncısı ya işi yada parayı beğenmıyolar 2 cısıde boyle okudukları halde abuk sabuk ışlere bulaşıyolar ya kendı kendımı yıyorum bunu bılmeyen yapıyorda sen okumuşsun hemde bılgısayar bolumu sen nasıl buna bulaşıyosun