Merhaba arkadaşlar
Belkin iPod/iPhone Tunecast Transmitter
Hediye gelen ve iphone kullanmamadan dolayı işime yaramayacak olan ürünü satışa çıkartıyorum. İşe yarar olduğunu düşünmüyorum ama belki birinin işini görebilir.
http://www.n11.com/f8z498cw-belkin-i...tter-P48906798
linkte ve internet ortmamında aratıp fiyatları görebilirsiniz.
Benim anladığım radyo ve araç şarj işlevi görüyor. Belkin markası ürünüdür yani 1. sınıftır.
Açılmamış sıfır paket.
50 TL işbank havale olarak satıyorum.
Edindiğim detay açıklaması aşağıdadır.
TuneCast Auto Live, aracınızdaki ses sisteminin tadını çıkarmanız için iPhone veya iPod'unuzdaki müziği iletir. En iyi FM frekansını hızlıca ayarlayın.
En iyi frekansı bulun
GPS destekli frekans tarama için TuneCast Auto Live'ı ClearScan Live uygulaması ile birleştirin ve gittiğiniz her yerde en iyi FM frekansını bir düğmeye basarak bulun. Frekans önerileri, GPS koordinatlarınıza bağlı olarak bölgenizdeki diğer TuneCast Auto Live kullanıcılarından gelir.
iPod ile kullanıldığında, ClearScan teknolojisi en iyi FM frekansını uygulama olmadan hızlıca taramanızı sağlar. Yüksek kontrastlı, arkadan aydınlatmalı LED ekran ile de ayarlayabileceğiniz en iyi FM frekansını net bir biçimde görebilirsiniz.
Şarjınız sürekli dolu olsun
iPhone veya iPod'unuzun şarjını çalma sırasında tamamen dolu tutmak için dock konektörü aracınızın 12 voltluk güç çıkışı ile şarj edilir.
TuneCast Auto Live, aracınızdaki ses sisteminin tadını çıkarmanız için iPhone veya iPod'unuzdaki müziği iletir. En iyi FM frekansını hızlıca ayarlayın.
En iyi frekansı bulun
GPS destekli frekans tarama için TuneCast Auto Live'ı ClearScan Live uygulaması ile birleştirin ve gittiğiniz her yerde en iyi FM frekansını bir düğmeye basarak bulun. Frekans önerileri, GPS koordinatlarınıza bağlı olarak bölgenizdeki diğer TuneCast Auto Live kullanıcılarından gelir.
iPod ile kullanıldığında, ClearScan teknolojisi en iyi FM frekansını uygulama olmadan hızlıca taramanızı sağlar. Yüksek kontrastlı, arkadan aydınlatmalı LED ekran ile de ayarlayabileceğiniz en iyi FM frekansını net bir biçimde görebilirsiniz.
Şarjınız sürekli dolu olsun
iPhone veya iPod'unuzun şarjını çalma sırasında tamamen dolu tutmak için dock konektörü aracınızın 12 voltluk güç çıkışı ile şarj edilir.
iPod ve iPhone ile uyumludur
ClearScan teknolojisi, en temiz frekansı ve en iyi ses kalitesini tek bir düğmeye basma ile tarar
ClearScan Live uygulaması iTunes Store'dan ücretsiz olarak indirilebilir
iPhone ekranınızdan FM bandındaki yayınları ve müziği denetleyin
Kolay görüntüleme için yüksek kontrastlı LCD ekran
Sesi en iyi hale getirmek ve ses düzeyini artırmak için iki programlanabilir ön ayar düğmesi ve bir PRO ayarı
Aracınızın 12 voltluk güç çıkışı ile şarj olur