Ben bu itrader işini kafam almış değil ilk forma üye olduğum dönemler üyenin birine makale işi verdim 1 günde teslim ederim dedi 1 hafta bekleti ve arkasından aratırdı ödemeyide peşin atmışım genelde çoğu çalışmamda peşin öderim güven oluşması bakımından. Sonrasında ise bana saçma sapan konuyla hiç alakası olmayan bir şeyler gönderdi kendini aradım dedim kardeşim bu nasıl iş abi dedi ben öğrenciyim harçlığımı çıkarıyorum sizin verdiğiniz konuyu hiç incelemeden yazdım elimden bu geliyor demezmi ve utanmadan da ardından itrader istedi para çöpe giti haydi o problem değil ama ben onca insanın hakkında nasıl geçebilirdim nasıl referans olupda +itrader verebilirdim ki bu yüzden -tirader verdim sağolsun o arkadaşta altında kalmamış -trader dönüşü yapmış. Şu anda ben %98 görünüyorum aslında -2 lik hiç bir durumum yok tek sorun dürüst davranmam.
Konuya gelirsek benim görüşümle mecbur olmamalı hatta eksi itrader alacağını bilsende işi aldıktan sonra vurdun duymaz biriyse ve problemli çalışma geçirdiğseniz hiç çekinmeden karşılığında eksi alacağınızı bilsenizde bence insanların kişiyi tanıması için kimsenin hakına geçmemek için eksi itrader vermenizi öneririm ben verdiğim için şu anda %98 im ama olsun hiç umrumda değil yine böyle birine denk gelim yine eksi itrader verir ve alırım problem değil.
Hocam onu yönetime izah edin düzenlerler.