tamam dosyaları atıyorum pro olarak.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:07:20 -->-> Daha önceki mesaj 21:21:29 --
ip: r10.prosunucum.com girin bakın eski bir addons dur sorunları yazın hallederiz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:07:57 -->-> Daha önceki mesaj 22:07:20 --
ip: r10.prosunucum.com girin bakın eski bir addons dur sorunları yazın hallederiz.
Girdim. Kimse yok gelirler zamanla.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:54:05 -->-> Daha önceki mesaj 22:51:23 --
Herkesi bekliyoruz kendi nickiyle
Arkadaşlar r10 'da counter strike 1.6 sürümünde server sahibi arkadaş var mı?
Varsa R10 cs ekibi kuralım diyorum :P
Vazgeçemediğim tek oyun. Eğer serverı olan varsa ip adresi rica ediyorum.
Takimi kurun ben sağlatırım serveri :-)
Sent from my NOKIA 3310 using Tapatalk
Bende gelirim takıma

eskilerden kim kaldı

1.5 oynardık
takımı kursun iyi bilenlerden birisi

half life olursa daha iyi olur
Bende gelirim ama siz kadar bilmiyorumdur.
Ramazan Abi kursana bir server yine
bende kingofcs den alınma son 6 günü mü ne kalan server mevcut adam yok ama maç atıcaksanız kullanabiliriz
Harbiden ben de Half Life'i daha cok seviyorum, ekip yok, takim yok, gordugunu vur. Ozellikle bir yere saklanip kanas yada bazuka ile yukardan iyi oluyor
Bende gelirim
1.6 mı kaldı ya. steamden cs go alın oynayalım beraber
Bende katılabilirim, ama halflife daha iyi.
Bende tekrardan yükleyebilirim oynamayı düşünürsek
bende cs halfilife farketmez indirip gelirim.
takım kuruyorsanız bende gelebilirim.
Bende gelirimmm server acilirsa ip verin lutfen
eskiden tabi feyzbuk falan yokken, forumların sükse yaptığı dönemler neredeyse her büyük forumun cs serveri ve takimi olurdu. toplasip cs oynar veya age of atardik forum müdavimleriyle. starhackz zamanlarımızda var S.H.T. serverı hey gidi hey. varsa valla geliriz atarız kantırımızı.
hazır kurmuşuz macbooka bootcamp ile windowsu. inceldigi yerden kopsun anasını satim!
ayrica Ramazan abi bize önderlik edersen, bi ufacik e-sport tadinda eglesmesine bi kac oyunlarda sunucusunu acabiliriz r10un bi box olusturalim bagislarla ayakta tutalim hatta begenin guzel bi sunucu ilk ay masrafını ben karsılıyım cs icin

namımız yürüsün!
@Mf.Rub
Bende gelirim

Her türlü
herkes 1 tl çıkarsın kuralım bir server
Bende gelirim özledik cs
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kurarsanız gelirim Eski esl playerlardan kim kaldı
işte bu

Bu konunun sabit olması daha iyi olabilir, ayrıca server açıldığında mümkünse konuya ip yazılsın
Cs takımında sesler ;
R10 davetiyesi olan var mı ?
Banlandımda moderatöre yazar mısınız ?
-Bıçak bıçağa gelin.
-Nasıl Güvenicem ?
-Ticaret puanıma bak
Serverlarda pek kimse yokmus, alacaktim "Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life: Source" paketini. Bu oyunlardan biri olan varsa ve servera yuklenilirse alabilirim
Uzun zamandır oynamıyordum açılırsa server oynarım
Cs:go'ya alıştıktan sonra 1.6 çok kötü geliyor gözüme
Bir ara r10 server'i vardı. İşi gücü bırakıp oynuyorduk sürekli. Bir süre sonra server yetmiyordu hatta

Fakat uzun zamandır oynamıyorum 1.6. Zombi mod Source oynuyordum. Şimdi ise Dayz'a sardım.
Benide Listeye ekleyiniz.
ortaokul ve lise yıllarında şu cs oynamak içinm harcadığım parayı domain almak için harcasaymışım diye hep yanarım.

eskilerden kim kaldı diyenler, bombacı mülayim burada

)
Uzun süredir Point Blank oynuyorum, CS'ye tekrar dönmeyi düşünüyorum R10 takımı kurulursa yeniden dönerim
Eğer server varsa kafa dağıtmak için bende arada girebilirim.
ip alayım
olacak olursa katilirimlisteye ekleyin
bende gelirim var mı açık bir ip
1 kişilik daha yer varsa 1.6'yı indiriyorum?

%50 indirime girmiş, şansa bak
Ne zaman oynuycaz
Hangi cs uzerinden oynanacak? 1.6 , GO vb. ?