Sonrasında sıkıntı oluşmuşsa sadece sizin arkadaşa özel değildir üniversite sistemleri normal bizim bildiğimiz altyapı ile çalışıyor sorun yok yani istedikleri gibi işlem yaparlar rahat ol hocam
Cevabınız için teşekkürler
Sonrasında sıkıntı olsun veya olmasın, "ekle-sil" haftasının amacı zaten sorunları gidermektir. Arkadaşınız eksik veya yanlış bir seçim yapmış ise, ekle-sil haftasında danışman hocası ile görüşür ve olay çözülür. Sistemden ders kaydı yapıp onayla demesi onun için bir şey ifade etmez, danışmanın onayı ile seçtiği derslerin çıktısını aldığı kağıda imza atmış olması gereklidir. Eğer bu işlemler yapılmış ve sonrasında sorun var ise, bu öğrencinin olduğu kadar o kağıdı çıkartıp onay veren danışmanında problemidir. Ki sistemlerde bir sorun olursa bu tek kişiyi değil, bir çok kişiyi ilgilendirir diye düşünüyorum.
Kendisinde sıkıntı olsa gerek hocam
ben ekle bırakları kacırdım okulum uzadıgı ıcın 2 dersım vardı birisi degısmıs.
haberim yoktu onun içinde dilekce yazdım gonderdim okula
benzer sekılde halledebilir
Yarın dilekçe vericek galiba heyet toplanacak.Biraz zor gibi duruyor
eğer kişi seçmediyse sistem otomatik seçiyor genelde. ama istisna olabilir
Maalesef o şeklde olmamış
Ayrıca
Kendisi seçmiş sonrasında seçiyim derken galiba danışman onayına yollamayı unutmuş

ama şimdi tekrar dediğine göre danışmanı şu şekilde mesaj atmış '' Danışman onayına gelen bütün kayıt işlemlerini tamamladım. Büyük ihtimal sistemle alakalı bir hata olmuş olabilir. Yarın öğrenci işleriyle görüşürsen sorun hallolacaktır. ''
Bir umut , umarız boştan yere yarım dönemi heba olmaz