Merhaba arkadaşlar.. 1 Aylık süreci geride bıraktım 7 kanal batırdım en sonuncu kanalda artık youtube kırmızı şerit içinde şöyle bir uyarı göndermiş bu Kullanıcı birden fazla kullanım haklarını ihlal ettiği için hesabı feshedilmiştir..
ilk 3 kanalda tamam biraz abarttım önune gelen diziyi filmi yuklemeye calıstım ama son 4 kanalda ince eledim tek icerik çalısıp günlük 20k izlenim 50 abone 20-30 yorum gelen içerikler kastım..bu son 4. knal kanal durumları content ID durumları herşey mükemmel giderken 4 dakkalık 1 videoyaya gelen telif sonrası direk kapatıldı cok garip. Bundan sonraki 3 kanala aynı içerikleri doldurup telif gelenleri atmaadan devam ettim. ilk analislikt 20 doları gördüm malesef 7. günü hiç gormedım ama kapanan kanallarımda toplamda 1 milyonun üstünde izlenim toplamda 700-800 dolara yakın bir gelir elde ettim.. Şimdi çerezleri temızledım yenı bir kanal acıp 250 çok farklı içerik ekledim gidip bir cafeden hallettim bütün yuklemeleri.. Malum botlarla şimdi arkadaşlar evdeki pcde tum cerezleri kukileri temızledım ama mimliyim.. Sizce bir kaç hafta ara vermek mantıklımı yoksa çerez kuki temızleme yetermi