UmursamazAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım bulunur. Yarın öğle saatlerinde bunun için akım yapabiliriz. Detayları PM'den paylaşın lütfen + evcil hayvanlarınız için veterinerlerde 30 TL karşılıgında gobek bolümüne tabanca ile çip takılıyor ve can acıtmıyor bu hissetmiyolar bile. Çip sayesinde internetten hayvanınızın tüm bilgileri ve bulundugu yeride görebiliyorsunuz ( kaybolma calınma durumlarında ) bu bilgide bulunsun
Öncelikle ilgin ve hassasiyetin için çok teşekkür ederim. Bulunca mutlaka çip önerini değerlendireceğiz. İyi fikir

Köpeğimiz; beagle cinsi, yaklaşık 2.5 3 yaşında, erkek, İstanbul Bayrampaşa da işyeri bahçesinden kayboldu. Bilgi sahibi olanlar +905323205070 numaralı telefona bilgi verebilirler.

Not: Duyurumuza hassasiyet gösteren bu gönlü güzel arkadaşlarıma gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. R10+ vermekden başka yapabileceğim bir şey yoktu. Her ne kadar ilk çıkış amacını artık kaybettiğini düşünmeye başlamışsam da ve millet ottan boktan yorumlara bile R10+ veriyorsa ben bu duruma hassasiyet gösteren arkadaşlarıma helalinden R10+ verdim. Çağrımıza gösterdikleri hassasiyetten ötürü kendilerine minnettarım, Allah razı olsun.