adwords'ten baktığınız tbm'ler google arama sonuçları için tavsiye edilen tbm'lerdir. adsense'ten 80 kuruş tbm alan olsaydı şu an herkes işi gücü bırakır oyun sitesi açardı. 5 kuruş tbm alırsanız şükredin.

moncen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Riske gırıcezde sonrası husran açık oğretıme gıdıyorum ve koyden şehre gıdıp gelıyorum anlıcanız bırıktırdığım parayı harcıyorum şuan ılk donem 1500 tl cıvarı para harcadım 2.cı donemde o cıvarları harcıcam muhtemelen lakın gerı az bucuk artan para kalıyor boşuna yatırımdan uzak durmak ıstıyorum.

hocam ben buldum yontemını lakın kımede sıtedığım turden abclınk bulamadım ya sıtesınde ***** çıkışlar vermışler yada 15 ustu lınkı çıkışları olan sıtelerı var neyse ben bu kısmı anlatamadım ama google nırvanasına ulaştım sayılır ama zamanım yok

hocam oyun skor 80 kuruş cıvarları tbm verıyo lakın sıte nıche deyıl seo yu verceğım kışı bu kelımede referensı var ozellıkle sıte sahıbıyle goruştum o da onay verdı de işte ben hıç oyun skorla ılgılı ne tanıtım yazısı ne forum tanıtı mı yaptım sıkıntı burda başlıyo keşke bu konuyu 15 gun once açsaydım en azından oyun skorla ılgılı çalışmalar yuruturdum.

Son olarak da seo yaptıracağım kişi ilk sayfaya çıkarmadan para almıyor