Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hangi cache kullanıyorsunuz paylaşırsanız çok mutlu olurum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan 12-03-2014 mesaj 00:59:20 -->-> Daha önceki 11-03-2014 mesaj 23:23:41 --

Sorun çözüldü Zar zor 2 gündür yabancı sitelerden buldum.

Şimdi arkadaşlar Wp Touch ile W3 Total Cache 'eklentisi ikisinide aynı anda kullanıyoruz hiç bir sıkıntınız kalmıyor öncelikle yazının altında işletim sistemleri var w3 total cache'de ayarlar yapacağız ve mantık şu o kısımda yer alan işletim sistemlerinde ön bellekleme yapma .. Sonuç olarak hiç bir sıkıntımız kalmayacak.

İlk Önce W3 Cache Menüsünden Page Cache Kısmına girelim Orada Rejected user agents: olarak bir kutu göreceksiniz sayfanın en altında verdiğim işletim sistemlerini yapıştırın ve kaydedin.

Daha sonra Minify Menüsüne giriniz Orada aynı şekilde Rejected user agents: kısmına aşağıdaki işletim sistemlerini yapıştırın ve kaydedin.

Son bir işlem kaldı CDN Menüsüne giriniz Rejected user agents: kutucuğuna aşağıdaki işletim sistemlerini yapıştırınız.

Son olarak da General Settings 'den empty all caches. yaparak ön belleği temizleyin hayırlı uğurlu olsun.

iphone
ipod
ipad
aspen
incognito
webmate
android
dream
cupcake
froyo
blackberry9500
blackberry9520
blackberry9530
blackberry9550
blackberry9800
webos
s8000
bada

KAYNAK : http://www.troypoint.com/wptouch-and...he-how-to-fix/
Konuyu hortlatacağım ama...

Ben eklentiyi siteme kurdum. Ayrıca sitemde s3 amazon cdn kullanıyorum. Sitemdeki resimler S3 Amazon CDN de kayıtlı. Eklentide yukarıda arkadaşın dediği ayarı yaptığımda mobilde CDN hizmetini durdurduğum için evet site mobilde gayet düzenli görünüyor, ancak bu seferde resimler gözkmüyor CDN de kayıtlı oldukları için. Bu sorunu nasıl aşabilirim acaba ?