serdarhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajım bulunsun konuyu takip ediyorum, zira konu sahibinin söylediklerine katılıyorum bizzat bende benzeri programları kullanarak sitelerimde fayda gördüm.

Elbette 30. sıradan alıpta 1. sıraya yükseltmiyor ama sizi tatmin edecek seviyede ilerleme kaydediyorsunuz...

Ben de 1-2 link ve kelime yollamak isterim hocam, ne kadar sürecek bu test?
Şu anda işleme başlamadı bekletiyorum.Hataları gideriyorum.Örneğin twitterdan hit göndermek istediğimde ,twitter şimdi üye ol diye ekrana bişi basıyor ve linke tıklamıyor.Bu tip sorunları hallediyorum.

Aklın yolu bir zaten piyasadaki programlar bile iş yapıyor ,ama bir noktaya kadar.Farklı fikirleri olan varsa ekleyebiliriz.Bunda doğallığı bozmamaya gayret ettim.Kelimeleri ben ekleyeceğimden astronomik hit gönderemiyorsunuz.Zaten amacım 10-15 tane alt kelimeye günde 1-2 dağıltılmış şekilde göndermek.

Faydalı olursak beklerim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:45:21 -->-> Daha önceki mesaj 13:42:00 --

Old adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir şey yapıldığından eminim evet hocam. Günlük 300 hiti olan hizmet sektöründeki bir siteden bahsediyoruz, yaklaşık 3 yıldır hemen çıkma oranının bu kadar yükseldiğini görmedim (en fazla %10). Bugün %70lere gelmiş, manipülasyon yapıldığı kesin.

Useragente göre başka bir sayfaya yönlendirmekten bahsetmişsiniz, bununla alakalı türkçe ya da ingilizce bir kaynak önerirseniz sevinirim.
şunu söylim belki şüpheye düşmüssündür hit göndermeye başladım ben daha

Eğer ie kullanıyorlarsa

RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} "MSIE [6-8]" [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://birsiteyadabenimsite.com/ie [R=301,L]

Eğer useragent adam chrome ayarladıysa gönderemezsin tabi bu çeşitli js scriptlerle gene tespit edebilir banlama yapılabilir...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:47:36 -->-> Daha önceki mesaj 13:45:21 --

aLKaDraZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pm atıyorum
Durum belirtiğim gibi hocam.Çok detaylı bir çalışmanız yoksa dediğiniz sistemi ben yapabilirim