Böyle bir dava benim önüme gelse hiç tereddüt etmeden Ikea lehine karar veririm.

Eğer alan adı daha global olsa yani mobilyadunyasi.com - enguzelmobilyaburada.com vb gibi / savunmalarınzda haklısınız derdim. Ama domain içerisinde ikea geçiyor ve bizde biliyoruz ki bu isim özel bir firmaya ait.

Size geçmiş olsun diliyorum. Eğer avukatlar gerçek ise ne diyorlarsa yapın. Fazla uzatmaya zorlamaya gerek yok.

Avukatlar ile yazılı görüşmeyin. Yazdıklarınız sonra aleyhinizde kullanılabilir. Ben olsam evet bu durumdan sonra haklısınız, düşündüm ve ikea adından fayda sağlamak gibi bir durum içerisinde bulunduğumu gördüm, size bu adresi verebilirim ama sizde beni mazur görün, bu siteye emek harcadım, siz büyük bir firmasınız bu konuda alan adı için değil siteye verdiğim emeklerimin karşılığı makul bir ücret verin işlemleri halledeyim der olayı kapatırdım.

İçerisinde başka firma olması demek, ikea şunu düşünebilir, bizim ismimiz ile başka firmaların reklamını yapıyor derlerse, bırakın bedelsiz devretmeyi üzerine ciddi sorumluluk altına girersiniz.

Tekrar belirtiyorum, kesinlikle yazılı olarak iletişime geçmeyin. Avukat milleti olmayacak şeylerden kendilerine pay çıkartılar.