Nedense bütün yeni üyeler bu firmanın avukatlığını üstlenmiş durumda

Ya okuman yok ya da benim mesajımı okumadın sen biz ligtv yayını vermiyoruz ve digitürk ile görüştük bunun için kimseyi kandıracak değilim eğer öyle olsa 3 yıl aktif olarak bu işlerin en önde gelenlerinden olmazdık
Benim sitem öyle ufak tefek bir site değil firma ile görüşüldü bütün detaylar konuşuldu, cloudbuny o zaman sitemizi görmedi mi yani kendileri siteyi taşırken sence? Diyemez miydi yani bu site illegal site bizim sunucularda barınamaz diye?
Yani bilip bilmeden burada konuşmayın. Ben kimseye buradan hosting alın yada almayın demiyorum sadece başıma gelenleri söyledim ve alacaklar bunu bilerek alsın.
Ayrıca ben sizin arkadaşınız değilim

üslubunuza dikkat edin ben daha önce de çok kurumsal firma ile çalıştım sorunsuz bir şekilde.
Konu açıktır ve nettir. LigTV yayını yaptığınız Digitürk avukatları tarafından bize bildirilmiş ve incelemeler sonucu ekran görüntüleriyle kanıtlanmıştır.
Taşıma işlemleri cPanel'den cPanel'e otomatik olarak yapılır ve bu işlem süresinde sizin sitenizin içeriğine, veritabanına, maillerine, istatistiklerine bakılmaz.
Son olarak konuyla ilgili
LigTV yayınlarından haksız kazanç sağlayan birini muhattap olarak görmüyoruz ve mesajlarınıza da başka cevap vermeyeceğiz.
Teşekkürler.