cloudbuny o zaman sitemizi görmedi mi yani kendileri siteyi taşırken sence?
bu konuda haklısınız fakat söylemek istediğim şu sen bu cümleyi kullandığın anda illegal yayın yaptığını itiraf ediyorsun zaten
fakat niye kabul etti diye belirtmekte istiyorsun. evet ilk başta onların hatası bulunmaktadır illegal olan bir siteyi niye kabul ediyorlar diye ? fakat şöyle birşeyde olabilir taşıma işleminden dolayı firmaya gönderdiğiniz eski panel bilgilerinizle giriş yaptıkları zaman sizin sitenizin içeriğine, kodlamasın , ne yayını yaptığınıza bakmazlar, yedeğinizi alırlar ve taşırlar bu kadar basit bir işlemdir. bakmamış olabilirler ama ben olsam meraktan dolayı bakardım kesin ne sitesidir diye.....
bütün yorumları itinayla okuyorum siz illegal yayın yapmadığınızı iddaa ediyorsunuz ama firma ise
Ayrıca bu durum resmi belgelerle ve sitenizden alınmış ekran görüntüleriyle kanıtlanmıştır. diye ekliyor ?
aynen dediğinize katılıyorum sizde benim arkadaşım değilsiniz. üslubuma gelirsek eğer size hakaret içeren bir sözcük yada kelime kullanmamış bulunmaktayım. hangi cümlem sizi rahatsız etti
şakacı yoksa
ya yalana karşı değilim ama biraz mantık lütfen insanları bu kadarda aptal yerine koymayın ? bu cümlelerinden hangisi ?
Nedense bütün yeni üyeler bu firmanın avukatlığını üstlenmiş durumda evet yeni üye olduğumu söylüyorsun ki haklısında bu Kullanıcı adım yenidir. fakat sende benim mesajımı tam okumadığın belli, google yokken ben 3. senemden gidiyordum diye belirttim

yani sen giderken ben çoktan gelmiş çayımı demlemiş senin geleceğin günü hesaplıyordum

ve avukatlık konusunda gereksiz yere açmış olduğunuzu düşündüğüm için müşterisi olduğum firmayı haksız yere yapılan şuçlamalara karşı korumak her karakterli müşterinin hakkı olduğu görüşündeyim.
Ya okuman yok ya da benim mesajımı okumadın sen biz ligtv yayını vermiyoruz ve digitürk ile görüştük bunun için kimseyi kandıracak değilim diyorsun ama digiturk yayını yapmadığını iddaa ediyorken yayınını yapmadığın bir kurum ile neden görüşme gereği duyuyorsun ? bana ya okuman yok diyorsun ama sende ilkokul çocuğu gibi öğretmenim ben yapmadım dercesine lig tv yayını yapmadığını savunup digiturk ile görüşüp öyle birşey olmadığını savunuyorsun ? yani cem yılmaz boşuna dememiş eğitim şart diye... dostum gidin doğru düzgün bir sorun bulun gelin şikayet edin bizde diyelim adam haklı beyler sizi firmaya karşı savunalım fakat haksız olduğunuz konuda kusura bakma ama
haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır sözünü hatırlatmak isterim