bizim milletimizi anlamaya çalışıyorum ama gerçekten anlayamıyorum bilgisi olan bir arkadaşımız varsa şu karalama kampanyası yapanların ne kullandıklarını yazında bizde bir deneyelim
en ufak bir sıkıntı görmeyelim bayılıyoruz firmaları karalamaya. cloudbunny ile kurumsal olarak hiç bir bağım yoktur.. fakat uzun süredir kendileriyle çalışmaktayım ve dün yeni bir hizmet daha aldım. web sitesi tasarımı için ofislerine gittiğimde günlük yedek aldıklarını bizzat gözlerimle gördüm. şuanda aktif olan yanlış hatırlamıyorsam 2 adet backup serveri vardı ve buna bir adet daha ekleyeceklerini yüz yüze görüştük ve bana bütün lokasyonlarda bulunan bütün sunucuları hakkında detaylı bilgilerde vermişlerdir ki bunu yapmak zorunda değildirler . çok profesyonel bir coder değilim , ama web tasarım nedir bilmeyen biriside değilim lakin iyi bir grafikerim. sektöre ben girdikten 3 sene sonra google girdi bu piyasaya bunuda yazma amacım yani piyasada yeni değilim , yüzlerce firma ile çalıştım fakat gerçek kalite ve hizmet olarak cloudbunny'den son derece memnun bulunmaktayım.
şunuda açık ve net söylemek istiyorum fiyatları kalitelerine göre çok ucuz olduğundan, bazıları uygun fiyata kaliteli hizmet verdikleri gerekçesiyle
bir hosting alıyorlar illegal site kuruyorlar kendileride biliyorki bu firma beni bu siteyle birlikte barındıramaz telif hakkından dolayı bugün olmasa bile yarın kapatacak. daha sonra sitesi istediği gibi kapatılıyor ve hooop şikayet mesajı. yok paramı vermediler. ödediğin para zaten aylık 1 dolar

ki firma ayda belkide 1000 dolar sunucu ve lisans parası ödüyor kalkıp senin 1 dolarlık paketinden paramı kazanıyor sanıyorsun. ? yorum yapmadan önce ilk önce vicdanınızın sesini dinleyin gerçekten firma sizi mağdur ettiyse R10 da adminleri davet edin konuya şikayetçiyim diyin . paramı gasp etti diyin hakkınızı yasal yollarla arayın. fakat sizde haksız olduğunuzu bildiğiniz için gerek yok ben 3 5 tane şikayet mesajı atayım yeter düşüncesini artık bırakın bi zahmet. ve burdaki şikayet mesajlarına dikkat edin fakat denemeden karar vermeyin.
arkadaşım illegal site barındıracaksan kurumsal firma seçme...!
yani güzel bir atasözü var meyve veren ağaç taşlanır diye.
Merhaba,
Bu firma ile çalışmak isteyen arkadaşlar 2 kere düşünmeliler, bundan 2-3 hafta kadar önce sağolsunlar telif hakkı nedeni deyip sitemi kapattılar daha 1 ayı olmuştu hostingi alalı, ayrıca ben yedeğimi alamadan sitemi komple sildiler. Mecburen 1 ay önceki yedeğimi kurmak zorunda kaldım başka bir firmaya geçip bu yetmezmiş gibi suçlu olarak bizi buldular ve ücret iadesi yapmadılar. Telif hakkı mesajı atan firma ile görüşüldü ve bir sorun oluşmadı ama bunların beklemeden dinlemeden sitenizi çöp etmesine izin vermeyin.
Ayrıca neden bu kadar bekledin derseniz sınavlarım vardı o yoğunluk içinde beni böyle zor duruma soktular o yüzden gelip burada yazamadım bile ben hakkımı helal etmiyorum bu yüzden alacak arkadaşlarında 2 kez düşünmesini tavsiye ediyorum.
Telif hakkı mesajı atan firma ile görüşüldü ve bir sorun oluşmadı
arkadaşım sen lig tv yi arayıp ben sizin yayınlarınız illegal olarak yayınlıyorum cloudbunny e siteyi kapatmaları için avukatlarınız aracılığı ile bir Tebligat yolladınızmı diyemi sordun
şakacı seni

ya yalana karşı değilim ama biraz mantık lütfen insanları bu kadarda aptal yerine koymayın