https://www.youtube.com/watch?v=2UIXDqXxf7w

Boyle programlari arac olarak kullanirlarsa gunde Binlerce yeni uye yapmalari cok normal gecen gun tv de denk geldim adam bildigin allandira ballandira anlatiyor sunucu da yalancinin sahidi siraci olayi veriyor gazi megaholdings e bu ulkede dolandiricilarin cogu tv ye reklam vererek calisiyor kimse gercek mi yalanmi diye arastirma ya tenezul etmiyor bir ara reklamlarda 10 euroluk bir kitap seti vardi Avrupaya gonderim yapiyorlardi kargo ucretsiz aradim telefon basindaki bayana kampanyali kitaplari almak istedigimi belirttim bir basladi onun yaninda baska bir kampanyamiz var 10 euroluk siparisi 50 ye dayandirdi istemedigimi sadece 10 euroluk olani almak istedigimi soyledim siparisinizi aldik en kisa zamanda kapida odemeli olarak gonderecegiz dediler 1 Senedir hala kitaplar geliyor.. Uzun lafin kisasi bu insanlara tv reklamlarinda boyle firsat verildikce toplumun belli bir kesimini devamli dolandirmaya devam edicekler.. @myqatsel kardesimizin dedigi gibi direk maliye bakani ile iletisim kurulup anlatilirsa birseyler yapilabilir.