Onay verilmedi lakin sebebi nedir? Evraklar mı yetersiz yoksa gerekli ücretleri mi ödemediniz bunları belirtirseniz. Diğer marka başvurularına göz atın hangi sınıflarda alınmışlar, başvuru yaparken farklı ve uygun sınıfta başvurmanız gerekiyor. Şirket falan alakası yoktur marka başvurusu yapmanız ve gereken harçları ücretleri yatırmanız gerekir.
Markanız onaylandıktan sonra elinizden direkt alamazlar ancak belli bir süre itiraz hakkı mevcut. Süre şuan aklımda değil atıyorum 6 ay yada 2 yıl aklımda kalmış, bu zaman içerisinde marka sahipleri sizin başvurunuza itiraz edebilirler.
Eksik değil, herşey tamamdı. Bu isim verilemez gibisinden bir cevap geldi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:37:42 -->-> Daha önceki mesaj 16:37:04 --
2008'di sanırım markamı türkticaret aracılığı ile tescil ettirdim bayağı ilgilenmişti bir bayan. Tescil edildikten sonra belge ücretini kendim yatırdım firma daha yüksek bir bedel istemişti. Belgem elime geçtikten sonra vekili devreden çıkarttım
Aslında bu işlemleri isimtescil.com da yapıyor. Ben forumda bir arkadaşa yaptım ama onlar sadece başvuruyor, yani takip filan etmiyorlar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:38:56 -->-> Daha önceki mesaj 16:37:42 --
Marka tescil edilmese bile com.tr sizin olabilir, bunun için com.tr uzantılı alan adınızın tescil işlemine 2 yıl boyunca şikayet gelmemesi gerekir.
Hocam 2 değil 5 yıl bile geçse ilerde elinizden alınabiliyormuş. Herkes 2 yıl diyor ama, doğru değilmiş bu. Yani ilerde bir şirket bu markayı alıp, domaini de alabilir. Ancak markayı alırsak 2 yıl sonra alınamıyormuş sanırım. Forumda araştırdım bunları da.