hocam sensorlerde problem var anakartın uzerındekı sıcaklık sensorlerı duzgun calısmayınca fan bunu algılamayıp donmuyor termal macunlarında etkısı var ama, sıcaklıgı ıletmede sensorler daha on planda.
hocam hp compaq dizüstü var sogutma fanı çalışmıyor şöyle çalışmıyor arada çalışıyor oda sistem yeni açıldıgında yada soguken ama pc ısındıgında asıl çalışması durumunda çaılışmıyor...fanın ne gibi sorunu vardir acaba sanırım fan macunundan sorun
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:57:44 -->-> Daha önceki mesaj 14:56:14 --
hocam 2007 de 100 tl lıkte laptop uretıldı 10.000 tl lıkte sızınkısı hangısı marka model nedır belırtırsenız daha yararlı bılgı verecegıme ınanıyorum ama muhtemelen orta sınıf bır laptoptur ve edecegı 150 tl cıvarındadır .
hocam hp compaq dizüstü var sogutma fanı çalışmıyor şöyle çalışmıyor arada çalışıyor oda sistem yeni açıldıgında yada soguken ama pc ısındıgında asıl çalışması durumunda çaılışmıyor...fanın ne gibi sorunu vardir acaba sanırım fan macunundan sorun
2007 model bir laptop var. kendi kendine kapanıyordu. tozlanmıştır diye içini açtım. bir daha da kapatamadım. para eder mi acaba?