Ya arkadaşlar ben abime inandıramadım bu işin para kazandırmadığını. Çevreme nasıl inandırayım? İnsanoğlu meraklıdır, silah zoruyla vermeyeceksin o parayı diyemeyiz ya. Deneyip görmek istiyorlar. İnternetle gırla konu varken yine de zengin olma hayaliyle yanıp tutuşan kesim, biz ne yaparsak yapalım o parayı ödeyecek.
İşi gücü bi yana bırakıp sokak sokak gezerek mega holdings dolandırıcıdır diye bağıracak halimiz yok ya. Change.org da anca imza kampanyası yaparsın ona da hiçbir yetkili ses çıkartmaz. Sikayetvar da şikayeti siler. Sonuçta dolandırılma kanıtın yok. Fişin mişin yok elinde.
Bugün bi' koşu bandı almadan önce internetteki tüm yorumları okuyorum, 1 kötü yorum gördüm mü başka marka bakıyorum hemen. Bu adamlar niye onlarca kötü yorum varken para ödüyor? Demek ki merak güdüsü ağır basıyo adamda, bu adama işe yaramadığını söylesen de girişecek.
Olumlu düşüncelerle bu kampanyayı desteklememizi istediğine eminim ama kuşa bebek bezi bağlamak kadar anlamsız. 1 sene sonra kimse girişmek istemeyecek zaten.
Girişmeden önce hep sistemin ana sahibini gösteriyorlar, adamın facebook'ta bi' fotoğrafları var ki akıllara zarar. Hergün altında farklı araba, hergün farklı ülkede. Bunu görünce insan ister istemez gaza geliyor.
Profili