Konuya yazan arkadaşları tekrardan etiketledim bu mega konusunda forumda bir sürü konu var bu konununda çöp olmasını istemiyorum
herkes ben nasıl olsa bu konuları biliyorum bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı ile hareket ediyor bazı arkadaşlar çözüm üretmeye çalışmışlar ama destek gelmeyince onlarda bırakmış
Herkes yorumda bi tanıdığının akrabasının bunlara kandığını söylemiş
kendimden örnek vereyim 3-4 ay önceye kadar mega holding diye bişey bilmiyordum forumdada hiç bi yerde rast gelmedim gittim orda öylebi anllatılar ki bu işleri bilmesem bende kanacaktım ilk olarak masaya oturduğum sordukları soru şu mega holdig i duydun mu hayır dedim oh iyi o zaman dediler
cafeye çağırırkende işin detayları vermiyorlar sadece iş konusacağız diyorlar masaya oturunca 3-4 kişi seni bırakmıyorlar
uzun lafın kısası de devletimiz bunlara bişey yapamıyorsa biz bazı arkadaşların sunduğu fikirleride göz önüne alarak twitter mega sahteciliğii ilk sıraara çıkaralım facebook sayfası olanlar orda paylassın beraber makale yazıp herkes aynısını girebilir en fazla 5 dknızı alır
change.org sikayetvar.com tumblr bloglara her yere yazıp insanları bilgilendirelim
her gün girdiğimiz forumun en altında ne yazıyor
İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır. H.Ş
sadece bu iş için bile olsa insanlara faydalı olmaya çalışalım.
@myqatsel;
@deafmute;
@ofLu;
@SemihCAN;
@DNSZ;
@metinciris;
@fikirdanis;
@oyunoyna3;
@DamlaHosting;
@project42;
@TasarimEge;
@metinaktas;