LionBeq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size geçmeden önce illegal yayın vermediğimizi söyledik ve siz bizim digitürk yetkilileri ile görüşmeden kapatıp sildiniz hostingimizi. Neyse uzatmaya gerek yok benim gibi durumda kalmak istemeyen arkadaşlara bir uyarım sadece.

Sen benim sitemi biliyor musunda burada beni suçlama ithamında bulunuyorsun? Biz lig tv v.s yayını vermiyoruz bu digitürkün rutin işlemleri sektörün büyük sitelerine her zaman uyarı mesajı gönderilir biz sektörde 3 yıldır varız ve sektörün en önemli sitelerinden biriyiz ve illegal yayın yapmıyoruz. Yani bilip bilmeden burada cloudbuny avukatlığı yapmayın.

Ben sadece başıma geleni söylüyorum ve insanların da benim gibi mağdur olmaması açısından öyle sadece iyi yorumlara dayanarak almamalarını öneriyorum.

Ha ufak tefek siteler için hızlı bir hostingleri var ve desteğe hızlı cevap veriyorlar ama bana sadece bu yeterli değildi ve beni mağdur ettiler.

Merhaba,

Öncelikle illegal içerik yayınlamayacağınızı söylemeniz durumunda tabiki firmamız tarafından sorun olmayacağı yayın yapabileceğiniz söylenecektir. Ancak söyleminiz bu durumu hiç bir şekilde garanti altına almaz ve firma olarak böyle bir riske girmemiz doğru değildir. Digitürk avukatları tarafından yapılan başvuru sonrası siteniz incelenmiş ve yayın ihlali yapıldığına firmamız tarafından kanaat getirilmiştir. Ayrıca bu durum resmi belgelerle ve sitenizden alınmış ekran görüntüleriyle kanıtlanmıştır.

Zorunda kalırsak bu belgeleri kamuoyu ile paylaşırız. Ancak burada böyle bir konu ile ilgili tartışmaya girme taraftarı değiliz. Ortada işlenmiş bir suç var ve bu durumda da şirketimizin duruşu gayet tabi bu şekilde olmalıdır ve bundan sonrada bu şekilde olacaktır. Hiçbir Türk Hosting firmasında bu şekilde bir web sitesi barındırmazsınız ve barındırmamanız da gerekiyor.

Konuyla ilgili son olarak kullanıcı ve gizlilik sözleşmemizin linklerini aşağıda paylaşıyoruz ve dikkatlice okumanızı tavsiye ediyoruz.

Kullanım Sözleşmesi:
https://www.cloudbunny.net/knowledge...atid=47&id=255

Gizlilik Sözleşmesi:
https://www.cloudbunny.net/knowledge...atid=47&id=254

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:36:22 -->-> Daha önceki mesaj 12:32:40 --

Burti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat + Hizmet mükemmel gözüküyor yakın bir zamanda deneyeceğim hayırlı işler olsun
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Mutlu bulut ailemize şimdiden hoşgeldiniz