salsa77 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba bana windows reseller lazım. ama şartlarım var ve bu şartlara uyanlar lütfen fiyat versinler.

* 2 yıldan sonra 1 yıldan sonra nasıl olsa bizim müşterimiz dir diyip işini salıvermeyen işinde ciddi orta yollu firmalardan teklif istiyorum. En büyük sıkıntım muhattap bulamamak. Sürekli sizleri rahatsız edecek değilim sorunsuz bir şekilde sunucu çalıştığı sürece yok şuarı nasıl olacak bunu naısl yaparım gibilerinden sizleri rahatsız etmem ama aradığımda ulaşabilmem şart.

* 10 gb üstü disk alanı ( şuanki sitelerimin toplam boyutu 500 mb civarı)

* en az 30 domain

* en az 100 gb trafik (okadar hiç kullanmadım)

* en az 30% cpu izni

* Sözünün eri firma yetkilileri (bu konuda ciddiyim bir sunucuda sıkıntılar olabilir sorun çıkabilir önemli olan bana karşı dürüst cevaplar verilmesi.)

Ödememi yıllık yapmaktayım her yıl düzenli ödeme yaparım şuana kadar ödeme yönünden kimse bana sen 1 gün geciktirdin diyemez geciktirma gibi bir esneklik aramam en az 1 ay önceden paramı hazırlarım.

ilk baştada söylediğim gibi benim için en önemlisi işin devamlılığı o yüzden bu işi uzun soluklu yapmak isteyen ciddi kişilerden teklif istiyorum.

Şimdiden beni ciddiye alıp fiyat verecek herkese teşekkür ederim.

İyi çalışmalar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:15:43 -->-> Daha önceki mesaj 19:15:07 --

Bu arada sitelerim asp dir ve mysql db kullanılmaktadır. Bir domainde 1 den fazla access çalıştırıyor olupta sunucunuzuda yormam.

Merhabalar,

Super
25 GB Disk Alanı
250 GB Trafik
50 Alan Adı Barındırma
Limitsiz Alt Özellikler
Haftalık Yedekleme

Ayda 15 TL'den başlayan Reseller Hosting paketlerimizi web sitemizden inceleyebilirsiniz. Sorularınız için mail adresimizi kullanabilir ya da telefon numaramızdan bize ulaşarak yetkililerimizden bilgi alabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: Sunucu üzerinde site başına en fazla CPU ve RAM kullanım oranı tüm hosting paketleri için %20'dir. Sistem kaynaklarının %20 ya da daha fazlası 90 saniyeden uzun süre kullanılamaz. Belirtilen limitleri geçen kullanıcı hesapları otomasyon sistemi tarafından uyarı yapılmaksızın askıya alınır. CPU kullanımlarını anlık olarak hosting yönetim paneliniz üzerinden takip edebilirsiniz.

Saygılarımla,

Cem AVCI

Alastyr Telekomünikasyon A.Ş.
Şükrü Saracoğlu Cd. No:10 K:3 D:3, Üçyol, Konak / İZMİR

Tel: 0850 850 HOST(4678) | Fax: 0850 850 4679

Web: http://www.alastyr.com | Mail: cem.avci@alastyr.com