DNSZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortada sizinle alakalı olmayan bir sorun varken sizin hesabınızı nasıl kapatabiliyorlar? Bu mümkün mü? Belki aciliyeti olan değişiklik yapacaksınız? Madur etme hakları yok ki?

Ödemeyi de yapacağınızı belirtmişsiniz. Ben alastyr'a 3 ayda 1 800 tl ödeme geçiyorum, bazen hesabımda para olmuyor, 1 hafta idare edin diyorum hiç ikiletmeden tekrar sunucumu oluşturuyorlar.

Lütfen firma adını buraya yazın, şans eseri karşımıza çıkarsa kullanmayalım.

Yasal olacak ne yapacağınız konusunda bilgim yok fakat belki firmayla ilgili yetkili biri forumdadır hızlıca çözer sorununuzu.
İlginiz için çok teşekkür ederim. Ben de alatyr ile çalışıyorum ve herkese de tavsiye ederim, gerçekten büyük özveri ile 10 kere dua ettiriyorlar kendilerine..
Bu firmanın ise adını vermem doğru olmaz çünkü 20'den fazla çalışanı var ve kararı muhasebe verecek sanırım. Zaten yetkili de orada değildi. Konuştuğum destek birimi olayı tam bilemediği için yuvarlak konuşmuş olabilir.. Bakalım yarın gün içerisinde dönecekler imiş.. Merak ettiğim sadece hesabı açmazlar ise nasıl domaini geri alabilirim?

Uluslararası prestiji olan bir Türk yatırım firmasının domaini, bir gün bile kapalı kalması gerçekten büyük zararlara yol açacaktır..

Sahibi de aile dostumuz, sadece işine ilgi duyduğum için benim ilgilenmemi istedi. Kabul etmez olaydım