Merhaba,
Bu firma ile çalışmak isteyen arkadaşlar 2 kere düşünmeliler, bundan 2-3 hafta kadar önce sağolsunlar telif hakkı nedeni deyip sitemi kapattılar daha 1 ayı olmuştu hostingi alalı, ayrıca ben yedeğimi alamadan sitemi komple sildiler. Mecburen 1 ay önceki yedeğimi kurmak zorunda kaldım başka bir firmaya geçip bu yetmezmiş gibi suçlu olarak bizi buldular ve ücret iadesi yapmadılar. Telif hakkı mesajı atan firma ile görüşüldü ve bir sorun oluşmadı ama bunların beklemeden dinlemeden sitenizi çöp etmesine izin vermeyin.
Ayrıca neden bu kadar bekledin derseniz sınavlarım vardı o yoğunluk içinde beni böyle zor duruma soktular o yüzden gelip burada yazamadım bile ben hakkımı helal etmiyorum bu yüzden alacak arkadaşlarında 2 kez düşünmesini tavsiye ediyorum.
Merhaba,
Olayı farklı yansıtmanız gerçekten üzücü. Tartışma yaratmaya çalışmayacağız ancak olayın aslını belirtmemiz gerekiyor. Tüm sorunlarınıza yanıt olarak şunu belirtmek zorundayız. Digitürk'e bağlı olan Lig TV maçlarını sunucularımızdan illegal bir şekilde yayınlayamazsınız ve hiçbir şekilde yayınlamanızın da doğru bir davranış olduğunu düşünmüyoruz. Lig TV yayını yaptığınız bilgisi tarafımıza Digitürk avukatları tarafından iletilmiş ve bizde bu durumda yedeklerinizi tarafınıza iletip ve size bir süre tanıdıktan sonra sitenizi sunucularımızdan sildik ve bu konuda da doğru karar verdiğimizi düşünüyoruz.
Müşterilerimizin yedeklerini her gün farklı bir sunucuya alan işletme olarak verilerinizin kaybolmayacağına %100 garanti vermekteyiz. Bu konudaki ciddiyetimizi yine sitemizden görebilirsiniz gerekli resimli anlatım dökümanlarımız bilgi merkezimizde bulunmaktadır.
Son olarak Kullanıcı Sözleşmemize ait sadece bir kısımı paylaşmak istiyoruz lütfen dikkatlice okuyunuz:
"Tüm hizmetlerimizde ticari marka veya telif haklarına aykırı içeriğin barındırılması ya da paylaşılması yasaklanmıştır. Bu, izinsiz müzik kopyalama, kitap, fotoğraf veya herhangi bir telif hakkı içeren her işlemi kapsar. Herhangi bir şekilde telif hakkı vb. konularda yapılan yanlışın giderilmemesi durumunda CloudBunny tek taraflı oalrak geri iade yapmaksınız hizmeti sonlandırabilir."