mtl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

Benim zamanım hiç olmadığından; diğer işlerimin de aynı zamanda yürümesi gerektiğinden, çeşitli sektörlerde tamamen özgün scriptler yazdıracağım. İlk projeyi tamamlayan arkadaş ile diğer projelerde de devam edeceğim.

İlk iş olarak Rent A Car Scripti yazdırılacaktır.

* PHP, MySQL, Css, jQuery kullanılacaktır,
* Framework kullanmayan,
* Düzenli-indent yaparak kod yazan,
* Tercihen admin panelli en az 3 proje yapmış,
* Dileyen benim kütüphanemi veya şablonlarımı kullanabilir,
* Telefonunu açan, hastane, okul, su, elektrik bahanesi yapmayan, skype kullanan, gerçekçi, iletişim kurabilen,
* Yazdığı script karşılığında ücretini alacağı için telif hakkı nedir bilen, yazdığı scripte sahip çıkan ve kesinlikle başka projelerde kullanmayan, başkasına aynı yazılımı satmayan,
* Verdiği sürede yazabilen,
* Open source başka script üzerinden yürünmeyecektir. Tamamen özgün olunacaktır.
* Admin şablonu hazırdır. Tasarım hazırdır. (themeforest)
* Sitenin bir çok yeri adminden düzenlenebilir olacak şekilde yazılacaktır,
* Bilgi amaçlı ve örnek olması amacı ile benim yazdığım çalışmalar gösterilecektir ve bilgi verilecektir.
* Rent A Car için yapılacaklar genel hali ile verilecektir,
* Güvenlik ve optimizasyon hakkında çok bilgisi olmasına gerek yok. Scripti tekrar kendim gözden geçireceğim.

Aslında özellikler çok gibi görünse de, salt olarak istediğim tek şey gerçekten kod yazan, yazdığı kodun ne olduğunu bilen, kendisi ile sağlıklı iletişim kurabileceğim bir kişidir.

Fiyat tekliflerinizi ve varsa kendi site adresinizi, örnek projelerinizi bekliyorum. Herkes dilediği fiyatı verebilir çünkü herkesin tecrübesi bir değildir

Hakkımda bilgi edinmek için tıklayın.

Skype ve telefon hakkımda sayfasında mevcuttur.
Eğer HTML CSS Ler hazır bi şekilde verilicekse ben yardımcı olabilirim.Daha önce Şirkette bir çok script yazdım referans gösterebilirim.