Profesyonel bir Wordpress program download teması arayanlar için kesinlikle tavsiye edebileceğim bir temadır. iddPress isimli bu tema hem teknoloji hemde program indirme temasıdır. Özellikle tamindir.com benzeri hem teknoloji hemde program sitesi tarzında tema arayanlar için çok güzel bir wordpress teması.
Bir çok farklı renk seçeneği, harika SEO'su, esnek dizayn ve yerleşim seçenekleri ile şimdiye kadar gördüğüm en iyi program indirme teması diyebilirim. Hatta bu temayı kullanan bir kaç adet program sitesi de gördüm.
Örnek:
http://www.eniyiindir.com/
iddPress Tema Özellikleri
Ben temanın özelliklerini kendi gördüğüm kadarıyla özetlemeye çalışacağım.
- Sitenin menüleri Ajax ile oluşturulmuş ve son yazıları menülerde görüntüleyebiliyorsunuz.
- Popüler programlar, yeni programlar, haftalık ve aylık indirme gibi özellikleri ile çok kullanışlı. Yine bileşenlerde ilgili yazılar da yer alıyor. Ve bir çok özel bileşen seçeneği bulşunuyor.
- Temanın program ekleme sayfası, galeri sayfası, iletişim sayfası, kayıt olma sayfası, blog sayfası, haber sayfası gibi bir çok sayfası bulunuyor.
- İndirme butonu fonksiyonel bir şekilde 3 farklı şekilde tasarlanmış ve siz istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz.
- Yazılarda yıldızlı puan verme sistemi, aynı isimli uygulamalarda platform değiştirme (tamindirdeki gibi) seçeneği, detaylı inceleme, program artılarını ve eksilerini girme alanları ve diğer kullandığınız All in One SEO gibi eklentilerle uyumlu olması ile mükemmel.
- Temanın hız ve kaynak kullanımı ise işin en ilginç tarafı. Sunucuza kesinlikle yük bindirmiyor ve hiçbir eklenti kullanmanıza gerek kalmıyor. Ayrıca temanın kendi önbellekleme sistemi de bulunuyor.
Temanın mobil yani responsive özelliği de bulunuyor.
Örnek Sayfalar Üretici Sayfası Program Sayfası Program İndirme Sayfası Program Kategorisi Kategori Yenileri Sayfası Haber Kategorisi Blog Kategorisi Sayfalı Blog Yazısı Galerisi Olan Haber Galeri Sayfası İndirme Butonlu Haber Yazısı Arama Sonuçları Temanın Fiyatı
Temanın fiyatı 250 TL. Fiyat ilk bakışta pahalı gelebilir ancak bu fiyata böyle bir tema bulmak imkansız. Zaten temayı incelediğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.
iddPress Demo iddPress Tanıtım ve Satın Alma