dün hizmet aldık kurduğu sistemde sıkıntı olmasına rağmen çocuğum bekliyor diyip hizmet vermeyen bir arkadaş ödeme kaydımızda konuşmasıda kayıtlarda var ben djler sorun yaşıyor okey sistemi bağlı dememe rağmen yok hostta sorun buldu sonra kodlara bakacam yarın dedi parayı almadan kurulum yapmayan arkadaş parayı alınca soruna bile bakmmıyor madem iş yapıyorsun alıyorsun paranı sorun varsa hizmetinin arkasında dur.
Merhaba;
Sayın : Hayalsoft;
Dün Kendisine satışı yapıp ödemesini çok acil olduğu için bir hosting firmasından mobil ödeme imkanı verip ödemesini gerçekleştirdi, Fakat sistemin demosunu inceleyen arkadaşımız bir problem görmedi fakat kendisine TeamViewer Yardımı ile kurup teslim ettim. Bugün kendisi gelip (Panelde yavaşlama var vs.) Gibi şikayeti ile geldi ama web sitesini incelediğim zaman ilk sistem ilk önce
JS dosyasını çağırdı link'i bulamadığı için mevburen sistemini yavaşlatır ve kurmuş olduğum panelleri kontrol ettim ve bi sorun olmadığını fark ettik şuan tüm müşterilerimizde bir problem bulunmuyor iken sorun yaşayan tek kendisi olmuştu. Kullanmış olduğu hosting firmasından'da kaynaklı olabilir diye uyarı vermiştim, arkadaşımız birden havalara girip artist artist konuşmaya başladı. ve kendisi hakkımda bilip bilmeden
DOLANDIRICI Kelimeler kullandı ve bu kelimeyi ben hiç bir zaman hak etmedim. etmemde. diğer müşterilerimizin yorumlar ve ekran görüntüleri. Diğer yorumları size bırakıyorum.
Not : Evli ve 2 Çocuk babasıyımdır, ve mecburen erken saatlerde max. 23:00 gibi onlara zaman ayırıp uyutmam gerektiği için işlerime bakamıyorum.
bir adet alındı. bayağı ilgili arkadas her konuda
1 Adet Alındın. Hizmet Kalite 10 Numara.
Gökçin Bey Çok Teşekkürler.
Değerli Gökçin kardeşimle r10 üzerinden irtibat kurarak radyo istek hattı kurması konusunda ricam oldu. Bir çok konuda müthiş bir enerji ile geri dönüşümü olan , tek nik bir çok konuda yardımcı olması işini hakkıyla yapan ve müşteri memnuniyeti nedir bilen bir kişidir.
Sistemi sorunsuzca tarafıma kurup teslim ettiği için müteşekkirim. Çalışma hayatınızda başarılar dilerim...
İstek hattı alınmıştır, sorunsuz kurulum yapıldı, teşekkürler.