isober adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
oyun öncesi reklam adsense tarafından açık ve net bir şekilde yasaklanmıştır. Kısacası arkadaş en doğrusunu yapıyor. Kaldıki bu gün oyun öncesi reklam koysun tıkı fazla olacaktır bir ay 4k kazanacaktır reklam dönüşleri iyi olmayacağından diğer aylardan yeniden 2500 lere düşecektir üstelik adsenseye aykırı oyun öncesi reklam halen sitede olacaktır.

sitenin domaini ve hit gelen kelime çeşitliliği ile hitin kaç aydır bu şekilde olduğu veya aylık artış oranları satış fiyatınızı belirleyecektir. Siteniz belki 50 bin bile edebilir fakat r10da, domain pro bile olsa kazancın 10-12 katından fazla veren daha görmedim ben sadece domaini 20k edecek sitemi 16 aylık kazancına dahi satamadım, ev yaptıracaktım artık uğraşmıyorum sitemi dahada büyütmeye çalışıyorum size tavsiyem marka olabilecekseniz elinizden geldiğince büyütün

Lafım meclisten dışarı burada tabiri caizse ölü arayıcılarına satacağınıza sitenize gelen satış tekliflerini değerlendirin.

R10 cok ölü evet dandik siteler pahalı değerli siteler ucuz.

Google ın verdiği oyun öncesi kodlar var, 2m hit ve üzeri için. O kodları ajanslara kayıt olarak alabilir ve koyabilir, tbm 0;10 alacaksa 0,07 alır ama yinede ek gelir ayrıca arkada oyun dolacağı için kimseye zararı dokunmaz bence

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.