yasarkemaldag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorunuzu tam anlayamadım ama yapmak istediğiniz tabloda tr diye bir sutun var siz en diye bir sutun daha açıp tr deki verileri en sutununa kopyalamak istiyorsanız en sutununu açtıktan sonra

update tabloadi set en=tr

kodunu phpmyadminden çalıştırırsanız tr sutunundaki tüm veriler en e kopyalanmış olur.
@ketenci59; mevcut tablonuzun her ihtimale karşı yedeğini alarak aşağıdaki kodu kendinize göre editleyerek dener misiniz ?

Aşağıdaki kodda dil kolonunun selectteki karşılığına 2 diye belirttim. Tüm kolonları birebir kopyalayıp dil kolonuna 2 yazması gerekiyor.

insert into tabloadı ( kolon1, kolon2, kolon3, dil ) select kolon1, kolon2, kolon3, "2" from tabloadı
ilgilinize teşekkür ettim hocam bunu phpde mysql_query ile kullanıbılırız dımı phpmyadmin den değil bunu otomatik admin panelınden yapması gerek çünkü

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:31:38 -->-> Daha önceki mesaj 02:27:03 --

@ketenci59; mevcut tablonuzun her ihtimale karşı yedeğini alarak aşağıdaki kodu kendinize göre editleyerek dener misiniz ?

Aşağıdaki kodda dil kolonunun selectteki karşılığına 2 diye belirttim. Tüm kolonları birebir kopyalayıp dil kolonuna 2 yazması gerekiyor.

insert into tabloadı ( kolon1, kolon2, kolon3, dil ) select kolon1, kolon2, kolon3, "2" from tabloadı
hocam tek kelimeyle süpersin teşekkürler çalişti.