Şimdi arkadaşlar işi bilen arkadaşlardan yardım istiyorum fikir olarak.
Merkez cadde üstünde gıda üzerine iş yerimiz var içinde alkol dışında herşey var sigara, kontör vs. Akbil gibi bir bayilik almak istedik. Sonrasında ildeki ilgili birim ile görüştüğümüzde bizi faturamatik gibi bir siteye yönlendirdiler. Aradık konuştuk baya.

Siteyi inceledim kadın sanki devlet sitesi sahibi gibi konuşuyordu ve bu benim canımı sıktı. Konuşmalarımızdan bazıları kadın bana diyorki müşteri potansiyeliniz yükselecek vs ayakları yapıyordu. Peki kar markajım nasıl deyince de 1000 de 1 diyor .

Yani adam 1000 TL lik bir ürün yüklesem karım 10 TL degil 1 TL ŞAKA gibiydi . Fatura ödemeleri vs o konuya gelince de ben zaten internet bankacılıgından fatura ödeyebiliyorum sizin yaptığınız ile benim yaptıgım arasında fark yok neden size geleyim deyince de KADIN sizin yaptığınız yasal değil dedi.

Ben araştırınca biraz ; kişisel banka hesaplarında aylık bazda 10 adet farklı fatura işlemi almıyor kişisel banka hesapları. İşlem olarak hesabınızın kurumsal olması gerekiyor gibi acıklamalar mevcut bankalarda.

Sorum: Ben internet bankacılıgından ayda 600 işlem yapsam fatura ödemelerinde ne gibi sorunlar çıkar yasal mıdır degil midir ?