GalipErdem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

Yılda 2 ay önemli derece siteme hit getirecek bir kelimede şuan 7.sıradayım. Sitemi joomladan wordpresse taşırken bazı linklerin yapısı bozuldu. 5-6 ay önce sitemi taşıdıktan sonra gözle görülür bir düşüşüm oldu. Hem hit bazında hem de kelime bazında.

Tanıtım yazısı paketi aldım. Toplu olduğu için gram faydası olmadı çalışmanın. Sosyal link çalışmaları yaptırdım yerinden oynamadı kelime. Kategorideki bazı arkadaşların yazılarını okudum da çalışma sonrası kelimede düşüş olmadığı için şükretmeliyim sanırım.

Sosyal medya hesaplarından Linkedin, Facebook, Twitter, Tumblr vs. kendim tanıtım yazıları yazdım. Bazı forum sitelerine aralarında edu.tr olan sitelere de kendim güzelce tanıtım yazıları hazırladım ama yine fayda etmedi.

Google+ çalışması yapan bir arkadaş var 100 Google+ (googleda anahtar kelime üzerinden arama benim siteme tıklama ve sonrasında Google+ verme) şeklinde çalışma yaptırmayı düşünüyorum. Ama yine bir etkisinin olacağını sanmıyorum. Yine işi bilene yani sizlere danışmak istedim. Kelime bazlı yükselmek için ne yapabilirim.

Herkese bol kazançlar, hayırlı günler.
paket alman yerine güçlü sitelerden kelime ile ilgili tanıtım al çıkarsın. Eğer zor kelime ile bir kaç site yetmeyebilir. Daha zor olursa kalite sitelerden footer al. her önüne gelen siteden tanıtım alma bak, incele, araştır...4 ay önce başıma geldi benim sitem anahtar kelime ama bir türlü çıkmıyordu şu anda ilk sıraya şükürler olsun ilk kafada dene dediğimi